Грейс Чон – креативний фотограф з Лос-Анджелеса. Дівчина з самого дитинства обожнює собак, тому вона і вирішила присвятити своє життя роботі з тваринами. Кілька років тому вона стала волонтером рятувального загону, який допомагав бездомним дітям знайти новий дім і сім'ю.

У своїй професійній діяльності Грейс проводить різні зйомки з тваринами і людьми. Вона фотографує собак в різних вбраннях, з їх господарями, створює цікаві сюжети. Клієнтами Грейс є знаменитості, рекламні агентства, видавничі компанії, ТВ-шоу, некомерційні організації. Вона створює креативні сучасні фотографії.

Своїми роботами дівчина ділиться у записі Instagram і на власному сайті.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Одна з найяскравіших і незвичайних серій фотографа – кадри з собаками до і після стрижки. Дивно, але зачіска може перетворити не тільки людини, але і тварини. Проект "Hairy" тривав 30 днів. Грейс зняла 30 собак до і після перетворення в салоні Healthy Spot, куди песики вирушили зі своїми господарями до професійних грумерам.

Собак стригли талановиті і досвідчені перукарі, які використовували технологію в японському стилі. Його особливість – в тому, що тут робиться акцент на характеристиках та індивідуальні особливості собаки, які потрібно підкреслити. Будь-яку з цих стрижок можна назвати справжнім витвором мистецтва. Всі вони неймовірно складні. Тривалість однієї стрижки займає кілька годин, все зроблено вручну за допомогою ножиць. Але воно, безумовно того варто.

Ці собаки виглядають немов зірки з вісімдесятих, селебріті і ікони стилю. Переконайтеся в цьому самі!

"Знай.uа" писав про подружжя, яке живе з пумою в маленькій квартирі

А також про жорстоких господарів, які викинули цуценя в смітник

Нагадаємо: "рідкий кіт" заснув у гамаку і став зіркою мережі