Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

2019 рік порадував новим мемом. Користувачі мережі в захваті

У перший день нового року користувачі форуму Reddit прокинулися і виявили, що одна з гілок сайту заповнена зображеннями і згадками звичайного лимона з іграшковими коліщатками в різних варіантах. Як з'ясувалося, саме це зображення стало першим мемом у 2019 році.

Варто відзначити, що публікацію незвичайного творіння було зроблено ще півроку тому. Автором виявився користувач під псевдонімом blueberrybrown, який опублікував фото з лимоном на коліщатках і зробив підпис: "Це мем з майбутнього, ти не зрозумієш його до 2019 року".

У коментарях до оригінальної публікації багато користувачів поставило собі нагадування на перше січня. Після того як вони згадали про мем з лимоном, почали відразу ж поширювати його.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Трамп розсмішив мемом у стилі "Ігри престолів"

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп опублікував черговий мем у стилі серіалу "Гра престолів", який явно нагадує про будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Публікацію зроблено на його офіційній сторінці в Instagram. Трамп замінив слоган "Зима близько" на "Стіна близько". Зараз фото подобається більше 1 мільйона користувачам.

Примітно, що американський президент, мабуть, не догледів сьомий сезон серіалу. Так як в останній серії крижану стіну, котра захищала Вестерос від білих ходоків, руйнує дракон. З цієї причини фанати "Гри престолів" почали активно тролити Трампа в мережі.

"В "Грі престолів" стіни не працюють. Ще один доказ того, що єдиною культурою, яку споживає Трамп, є кабельні новини", - написав користувач Aaron Rupar.

"Для того, хто багато дивиться телевізор, Трамп повинен знати, що навіть стіна "Гри престолів" до кінця 7-го сезону не стане панацеєю", - зазначила Sam Vinograd.