Бруклін Прінс – юна талановита актриса родом із США. 8-річна дівчинка дебютувала у захоплюючому фільмі під назвою "Проект Флорида". Прем'єра американської трагікомедії, режисером якої виступив Шон Бейкер, відбулася в 2017 році на Канському кінофестивалі. Головні ролі виконали відомий актор Віллем Дефо, Калеб Лендрі Джонс, Бріа Винайт, Крістофер Рівера, Валерія Котто і Бруклін Прінс.

Це добра і зворушлива історія про літо, яке герої ніколи не забудуть. Назва фільму пов'язано з Диснейуорлдом, поруч з яким відбувалися зйомки. У фільмі піднімаються важливі питання про виховання дітей, спілкування між поколіннями, про різних залежності, бездомність і життєві невдачі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчинка по імені Муні, яка рано подорослішала, відправляється назустріч пригодам, незважаючи на всі труднощі. Бруклін Прінс чудово зіграла цю дівчинку. Вона отримала нагороду за роль у номінації "Краща маленька акторка" на 23-й церемонії нагородження Critics' Choice Awards,

На досягнутому Прінс не збирається зупинятися. Дівчинка приступила до зйомок власної кінострічки. Вона розповіла про те, що ця ідея виникла у неї саме на зйомках фільму "Проект Флорида".

Своїми враженнями Бруклін поділилася в Instagram:

"Мені подобалося спостерігати за роботою Шона Бейкера. Мене надихали його бачення, креативність і терплячість. З того часу у мене з'явилася мрія стати наймолодшим режисером всіх часів. Сьогодні моя режисерська подорож почалося".

Дівчинка поставила собі мету і наполегливо до неї йде. Подробиці про кінострічці поки не розголошуються. Відомо лише, що вона отримала назву "Colours" ("Кольори").

"Знай.uа" вже писав: зірка "Богемної рапсодії" підтвердив чутки про роман із колегою по знімальному майданчику

Читайте також: вагітна дружина Венсана Касселя згадала, що вона модель і показала фото в бікіні

Нагадаємо: список усіх переможців кінопремії Оскар 2018