Друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, 21-річна Тіна Кунаки показала шанувальникам в соціальній мережі фото, на якому добре видно її вагітний живіт. Знімок з'явився на сторінці моделі в Instagram.

Треба сказати, що новина про вагітність стала абсолютною несподіванкою для шанувальників зіркової пари. Судячи з величезного живота, термін у Тіни вже досить великий, з чого можна зробити висновок, що Кунакі виходила заміж вже вагітною. А пара одружилася в серпні 2018 року. Довгий час Тіна і Венсан приховували свою радість, а нещодавно модель виклала перше фото з животом.

Тепер же на сторінці Тіни Кунакі в мережі з'явилося ще одне пляжне фото, на якому дівчина позує в бікіні, оголивши величезний живіт. Дівчина сидить на колінах на піску, поклавши руки на стегна і медитує. На ній темний сріблястий купальник, який ледь утримує і до вагітності не маленькі груди моделі. Волосся Тіни розпущене і спадає на плечі, на її обличчі немає макіяжу, вона прикрила очі і ловить лицем сонячні промені. З геолокації до попереднього фото можна припустити, що на новорічні канікули Кассель повіз молоду дружину на бразильський курорт біля моря.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Кунакі. Багатьом її фото сподобалося, і вони засипають дівчину компліментами. А ось деякі переживають за вагітну модель через такі відверті фото. Як би там не було, фолловери радіють за цю красиву пару, бажають їм щастя і народження здорового малюка.

Нагадаємо, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.