Можна вірити у це, чи ні – справа кожного, але експерти вважають: над кожним з нас нависає кармічний борг. І від того, як ми з цим впораємося, залежить подальша доля.

Для кожного знаку зодіаку існують свої поради і застереження:

Овен

У цих людей – беззаперечний дар дії, їх кармічні завдання полягають у тому, аби необхідно виробити в собі впевненість, рішучість і сміливість. Без цього буде складно досягти навіть найменших планів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Телець

Дар сили у них від народження. За гороскопом карми, місія такого знаку на планеті - осягнення розмірів і можливостей матеріального світу. Вони покликані збирати матеріальні цінності і розумно їх використовувати.

Близнюки

Ще при народженні отримують дар допитливості. Часто їх самокопання призводить до того, що всі їхні запитання залишаються без відповідей. Кармічне завдання - збільшувати знання і ділитися ними з оточуючими людьми.

Рак

Дар родини і дар глибини емоцій. Кармічний борг - зміцнення сімейних зв'язків, досягнення піку розвитку інтуїції і досягнення істини.

Лев

Дар нести людям ідеї Бога. Згідно з гороскопом, Левам зовсім необов'язково бути віруючим для виконання свого кармічного завдання. Вони повинні вчитися бути лідерами, бути сильними, щедрими, милосердними і великодушними. Леви повинні творити і творити, любити і віддавати себе людям.

Діва

Дар – вміння аналізувати ситуацію. Кармічні завдання - бути корисними для людей і навчитися логічно мислити.

Терези

Дар дипломатії і любові. Їх кармічним боргом є досягнення миру і гармонії. Вони повинні нести справедливість і красу.

Скорпіон

Непростий дар - перетворення. Кармічне завдання представників цього Знака Зодіаку - руйнувати все навколо себе для побудови чогось нового. Парадокс, але з нічого не вдієш – такі суворі закони долі.

Стрілець

Дар радості. Кармічний гороскоп наказує їм нести людям світло, доброту і радість буття.

Козеріг

Дар прагнення і працьовитості. Вони повинні навчити людей досягати своєї мети, бути терплячими, твердими і відповідальними.

Водолій

Дар свободи і розум майбутнього. Їх головні завдання на Землі - нести людям свободу, дружбу, проектувати свої ідеї і вчити людей дивитися в майбутнє

Риби

Розуміння Бога. Кармічні завдання: прийняти страждання і обмеження, нав'язані кармою своїх предків.

Дивіться: що таке родова карма, пояснення від психолога

Нагадаємо, експерти розшифрували пророцтва Ванги. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що врятує Землю від Нібіру. Також "Знай.ua" писав, астрологи назвали знаки зодіаку, які розбагатіють у 2019 році.