Точність пророцтв Ванги вражає, адже вона вище, ніж у прогнозів різних аналітиків та інших фахівців, пише видання Politeka.

Природно трактування послань знаменитої болгарської віщунки ускладнюється їх загальної розмитістю. Віщунка бачила образи майбутнього, які не могла, швидше за все, пояснити доступними поняттями.

Часто остаточний зміст пророцтв стає зрозумілим вже після того, як події настали. Так було, приміром, з підводним човном "Курськ": "Курськ" піде під воду, і весь світ буде його оплакувати.

Уявити було неможливо, що все місто сховається під водою, адже поруч тільки річка Курей, яка вважається малою.

Ванга не раз згадувала про протистояння європейців і мусульман, якщо вірити її прогнозам, то Європа стане порожньою і холодною. Не виключається також і те, що буде застосовано хімічну і ядерну зброю.

З XXI століття на території Європи будуть панувати мусульмани. Початок цього процесу можна спостерігати, проблема мігрантів для країн Євросоюзу є однією з найбільш нагальних. Лише в XXIII столітті на території сучасної Франції зародиться перше партизанський рух, який почне боротися з усталеним пануванням мусульман.

Вангу не раз запитували про те, коли ж почнеться Третя світова війна і чи почнеться взагалі. На всі подібні питання вона відповідала однією лише фразою: Сирія ще не впала.

Нинішня ситуація на Близькому Сході виходить за межі дрібного регіонального конфлікту, гинуть люди, а протиборчі боку, здається, що не збираються сідати за стіл переговорів.

Правда чи ні, важко встановити на даний момент. Можливо, це всього лише дії російської пропаганди. Ходять чутки, що за словами Ванги, Росія не буде брати участь у Третій світовій війні і встановить світове панування разом з іншими державами, ймовірно, це будуть Китай, Індія і, можливо, Німеччина.

Нагадаємо, пророцтво афонських старців з'явилося в мережі: кінець імперії Путіна та процвітання України.

Як повідомляв Знай. ua, відома екстрасенс назвала рік закінчення війни і період розквіту України. Економічна криза завершиться до 2021 році.

Знай. ua писав про Сонячне затемнення 6 січня: чого категорично не можна робити. Цей день небезпечний енергетично і фінансово.