Слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог. Їх пророцтв багато бояться і побоюються, адже від них неможливо сховатися. Так, вони розповіли, що чекає Україну і Росію в найближчому майбутньому.

"Україну чекає важкий час, але воно триватиме недовго — по Божій волі, судилося створити могутню державу, порівнянне з Київською Руссю, бо дух святий Русі перебуває у Києві, і його розбудили люди. 22 роки був всього лише летаргічний сон великого народу", -

Афонські старці переконані, що Росію чекає крах і ізоляція, при цьому їх "цар", який править зараз, пробуде при владі не більше двох років.

"Росія, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні лише два роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і будуть входити в російське держава на правах незалежних територій", - зазначають старці.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Раніше повідомлялося, що карпатських мольфарів українці завжди боялися і намагалися не заважати, але вірили в їх передбачення іноді більше, ніж настанови священнослужителів. На цей раз цікавість знову призвела до гір, вдалося дізнатися багато важливих речей, які, за їхніми прогнозами чекають нашу країну в 2019 році.

Чимало наївних людей вважають, що мольфари – такі собі маги, як і з "Гаррі Поттера", і телефони можна знайти хоч і в інтернеті. Але це далеко не так. Вони рідко коли йдуть на контакт, а говорять в більшості випадків загадками.

Нагадаємо, відома актриса розсекретила пророцтво Ванги на 2019 рік: я зберігала таємницю 25 років. Актриса Олена Проклова озвучила пророцтво Ванги про Росії.

Як повідомляв Знай. ua, відома екстрасенс назвала рік закінчення війни і період розквіту України. Економічна криза завершиться до 2021 році.

Знай. ua писав про Сонячне затемнення 6 січня: чого категорично не можна робити. Цей день небезпечний енергетично і фінансово.