Катрени Нострадамуса на 2019 рік побічно підтвердили озвучену раніше версію астролога Влада Росса про ядерну війну між Росією і Україною. Про це повідомив Главред.

"Путін залишається небезпечний в плані застосування тактичної ядерної зброї. Про це писав ще Нострадамус: центурії 10 катрені 72 йдеться про те, що "Цар Жаху воскресне в серпні (за старим стилем це сьомий місяць) 1999 року". В цей час тільки Путін прийшов до влади, коли Єльцин призначив його наступником 9 серпня 1999 року, в момент страшного затемнення над Європою", - розповідає Росс.

Тому експерт і вважає Путіна саме тією людиною, яка може розв'язати ядерну війну.

"Але, швидше за все, він вдасться до такого кроку лише тоді, коли буде наближатися кінець його життя. Кажуть, що у нього рак хребта – то ремісія, то хвороба знову починає переважити. Не виключено, що, коли він сам опиниться на грані смерті, він подумає, чому б і всіх нас теж не відправити на той світ", – резюмував Росс.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, днями були оприлюднені прогнози Нострадамуса на 21 століття, які дослідники розшифрували останніми, пише Daily Star. Згідно з цими даними, саме в 2019 році розпочнеться III Світова війна, яка триватиме 27 років. У той же час особистість ініціатора бойових дій у записах не розкривається.

Розшифровані і інші пророцтва Нострадамуса на 2019 рік:

- розвиток науки:люди навчаться розуміти мову тварин;

- медики відкриють спосіб збільшити тривалість життя людини до 200 років;

- посилення релігійного екстремізму на Близькому Сході, тероризму – ЄС і США;

- природні катаклізми, в тому числі землетрус між Каліфорнією (США) і Ванкувером (Канада).

У пророцтві йдеться: "Вулканічний вогонь з центру Землі викличе трепет навколо нового міста: дві великі скелі будуть знищені війною, а Аретус покриється ріками крові".

Дехто із вчених вважає Аретус анаграмою США, більшість сходиться на думці, що це якесь божество, пов'язане з ріками і джерелами.

Заради справедливості варто нагадати, що третю світову війну, виверження вулкана Везувій і потужний землетрус за Нострадамусом вчені обіцяли світу в 2018 році. Тепер, схоже, ці пророцтва перенесли на рік.

Нагадаємо, страшні пророцтва Нострадамуса на 2019 рік: епідемії, війни і комета.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, учасник "Битви екстрасенців", відомий екстрасенс Хаял Алекперов розповів, щякі подарунки підійдуть кожному знаку Зодіаку на Новий рік 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що Охлобистін почав передбачати майбутнє.