Більше чотирьох з половиною століть тому великий вчений Нострадамус опублікува свою книгу "Пророцтва Мішеля Нострадамуса".

Про це повідомляє The Epoch Times.

Саме у ній були перші передбачення видатного науковця, які зашифровані у чотиривірші.

Пропонуємо вашій увазі пророцтва Нострадамуса, які збулися або збуваються у нас на очах:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

1. Постійне переслідування Фалунь Дафа в Китаї.

Саме це пророцтво є найбільш відомим з усіх, які зробив великий вчений.

"У році тисяча дев'ятсот дев'яносто дев'ятому та сім місяців. З неба прийде великий Король жаху, воскресити великого Короля Ангулемского", - зазначив Нострадамус.

Зокрема, він зазначив, що 20 липня 1999 року в Китаї почалося переслідування послідовників духовної практики Фалунь Дафа, також відомої під назвою Фалуньгун.

Переслідування було розпочато ключовими керівниками комуністичної партіх країни, після того, як дослідження показало, що у країні понад 100 мільйонів громадян займаються Фалунь Дафа.

За деякою інформацією, китайці вбивають тисячі здорових послідовників Фалуньгун у в'язницях заради органів. Торгівля органами - прибутковий бізнес для КПК.

2. Землетруси.

Землетруси Нострадамус пов'язує з Нептуном, який стрясає Землю. Він пише в одному зі своїх катренів про події, які по його пророцтвам повинні були відбутися в 2017 році, так:

"Опівнічний Нептун сховає Венеру. Що спричинить за собою страшні лиха - За трьома морями в південній країні розверзатиме земля. І буде сильне лихо", - зазначив Нострадамус.

Як можна помітити саме останнім часом на планеті стається неймовірна кількість землетрусів.

3. Повені.

Французький пророк також передбачав рекордні повені, тайфуни і цунамі по всій планеті - в Китаї, Японії, Росії та навіть Австралії.

Недавні урагани вже спустошили безліч островів і прибережних міст. На жаль, є підстави побоюватися, що до кінця року трапляться нові катаклізми.

6. Сонячна радіація.

Відповідно до класичного тлумачення, Нострадамус попереджав про якісь "спалахи на Сонці", які повинні привести до страшних хвороб і смертей. Багато хто вважає, що провидець описував променеву хворобу, викликану радіацією.

Тим часом, в останні роки на Сонце все частіше помічають викиди плазми, які впливають і на катаклізми, які трапляються на Землі.

7. Третя світова війна і тероризм.

Нострадамус зазначив, що всі провідні країни світу будуть втягнуті у повноцінну Третю світову війну. Проте закінчиться протистояння має лише через кілька років. Під час бойових дій буде застосовано нова хімічна зброя.

Радіація, природні катаклізми або застосування хімічної зброї в результаті Третьої світової війни, спровокованої східними країнами, призведуть до хвиль міграції.

Крім того він розповів, що протягом другого десятиліття XXI століття (тобто поточного!) вчений пророкує так звані "гарячі війни", які будуть пов'язані з глобальним потеплінням і скороченням ресурсів. Але найбільшою загрозою для всього світу як і раніше буде залишатися тероризм.

8. Виверження Везувію.

На початок ХХ століття Нострадамус також передрікав посилення вулканічної діяльності, попереджаючи одночасно про небезпеку, яка буде загрожувати людям в зв'язку з цими подіями. Фахівці вважають, що мова йде про кінець 2018 або початку 2019 року.

"Прокинеться дев'ятнадцять клокочущих жерл. Котел для яких розпалює сам Диявол", - відзначив Нострадамус.

У зв'язку з цим Нострадамус пропонує людям рятуватися втечею, залишаючи ліси і гори. А далі він пише, що море кишітиме трупами, тому як в морі будуть змиті сім великих міст.

Нагадаємо, нейромережа навчилася визначати інтелект людини по ДНК.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали страшні наслідки урагану Майкл.

Також "Знай.ua" писав, що вчені визначили, від чого загине людство.

Discovery. Нострадамус.