У середу вранці, 10 жовтня, в американському штаті Флорида неймовірно сильний ураган "Майкл" несподівано атакував: рятувальники вже оголосили штормове попередження для Північної і Південної Кароліни вздовж Атлантичного узбережжя.

За інформацією видання The Guardian, як мінімум 1 людина загинула через дерево, що впало. Очевидець виклав відео на своїй сторінці в Instagram, показавши, як виглядає ураган четвертої категорії.

"Я в самій гущі подій. "Майкл" — монстр, зараз (швидкість вітру) 255 км/ч. Чорт, я реально співчуваю людям тут; не думаю, що після урагану у них тут багато вціліє", - пише американський фотограф Майкл Кілліан, редактор блогу AmericaSpace.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ще за декілька годин ураган посилився:

Майже 500 000 людей повинні були вивезти подалі від епіцентру стихії, але вчора ввечері Рікк Скотт, губернатор Флориди, заявив, що всім, хто не встиг виїхати, слід негайно шукати безпечний притулок: тепер покидати місто дуже небезпечно.

Страшна доля індонезійського острова

Пару тижнів тому для Індонезії почалася дуже, дуже чорна смуга: три стихії атакували острів Сулавесі одна за одною. У мережі з'явився відеозапис, зроблений супутником: він показав, до чого привів зсув страшної сили. Країну посунули в буквальному сенсі. Грязьові потоки повністю зруйнували два райони в індонезійському місті.

Нагадаємо, Європа не вистоїть: всіх змиє гігантською хвилею. Вчені приголомшили страшним повідомленням.

Як повідомляв Знай.uа, у Туреччині знайшли другу Атлантиду. Вік споруди нараховує близько 1,5 тис. років.

Також Знай.uа писав, виверження вулкана збирає натовпи туристів. Виверження було спровоковано сейсмічною активністю, яка почалася в ніч на 17 вересня.