Останніми десятиліттями вчені усього світу помітили стійке почастішання природних катаклізмів, катастроф та різку зміну кліматичної ситації.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Смертоносні цунамі, тайфуни, землетруси та виверження вулканів змусили вчених задуматися і прорахувати, що чекає людство в умовах аномальних природних явищ, які стають реальністю.

Сейсмологи називають винуватцями майбутніх катастроф і навіть кінця світу - вулкани. Причому, за оцінками вчених, масштабні виверження можуть початися вже навесні 2019 року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Виверження вулкана Отман-Боздаг
Виверження вулкана Отман-Боздаг

Люди буквально живуть на гігантських вибухових пристроях, наголошують дослідники. Планета може в якийсь момент просто вибухнути зсередини. Ну а якщо станеться масове виверження вулканів, як кажуть вчені, то людство буде задихатися від пилу, газу, вмирати від спеки та нестачі води.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Нагадаємо, кілька днів тому жителі Московської області стали свідками незвичайного явища в нічному небі, його показали на фото.

Це дійство що вже встигли пов’язати з "підступами" загадкової Нібіру, яка століттями не дає спокою вченим та є головною версією кінця світу.

Кадри опублікували очевидці у соцмережах.

На них чітко можна розгледіти у нічному небі незвичайний затемнений круглий об’єкт, що знаходився поруч з Місяцем і рухався з величезною швидкістю у правий бік.

На світанку загадкове світіння зникло з поля зору. При цьому виявилося, що уфологи зафіксували такі явища по всьому світу.


Як повідомляв раніше Знай.ua, в Індії вчені виявили найдавніші з відомих до сьогодні наскальні малюнки, які створила невідома цивілізація.

Зображення тварин, сцен з побуту, громадського життя і геометричних фігур знайшли у штаті Махараштра. Вони вважаються найстарішими петрогліфами з усіх будь-коли виявлених і вражають грандіозними розмірами.

Під шаром піску вченим вдалося знайти цілі обмальовані поля. З огляду на характер малюнків, учені припускають, що плем'я мігрувало до Індії аж із самої Африки.

Уфологи, у свою чергу, стверджують, що втрачена цивілізація була безпосередньо пов'язана з ануннаками - прибульцями з таємничої планети Нібіру.


Також Знай.ua писав про те, що американські вчені поділилися шокуючим та несподіваним відкриттям однієї із імовірних причин настання Апокаліпсису.