Кілька днів тому жителі Московської області стали свідками незвичайного явища в нічному небі, його показали на фото. Це дійство що вже встигли пов’язати з "підступами" загадкової Нібіру, яка століттями не дає спокою вченим та є головною версією кінця світу.

Кадри опублікували очевидці у соцмережах.

На них чітко можна розгледіти у нічному небі незвичайний затемнений круглий об’єкт, що знаходився поруч з Місяцем і рухався з величезною швидкістю у правий бік.

космос

На світанку загадкове світіння зникло з поля зору. При цьому виявилося, що уфологи зафіксували такі явища по всьому світу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Конспірологи тут же взялися пояснювати загадкове явище – вночі очевидці спостерігали за "Зіркою смерті", що наближається до Землі.

фото очевидців

Поява Нібіру пов’язана з тим, що вона вибудовується в "апокаліптичний парад планет". А статися він повинен 16 грудня 2018 року. Тоді всі планети вишикуються в одну лінію і будуть в ній перебувати в період з 15:14 до 15:37 за Києвом.

Дослідник не говорять наразя, чи матиме вплив це явище на нашу планету. У той же час дуже багато хто впевнений в тому, що це передвісник справжнього Апокаліпсису і чекати дива не варто.

парад планет

А все через те, що коли всі планети вишикуються в одну лінію з Сонцем, то їх магнітні поля буквально будуть накладатися один на одного. В результаті гравітаційна взаємодія викривляється. Є версія, що це може навіть змінити масу Блакитної планеті і як наслідок, це негативно вплине на все живе.

Через порушення гравітаційного балансу сильно збільшиться тиск на стиках літосферних плит, а їх рух прискориться. Якщо в середньому плити літосфери рухаються зі швидкістю 3-7 см на рік, то через парад планет цей показник може скласти і 20 см. Така зміна може привести до найрізноманітніших природних катастроф.

Але головна небезпека, на думку уфологів, полягає в тому, що в параді братиме участь загадкова планета Х. Вона може просто розівати Землю на частини: почастішають землетруси, прокинуть сплячі "вулкани" та розпочнуться інші природні лиха.

Нагадаємо, нове відкриття NASA змінить всі знання про Всесвіт.

Як повідомляв портал Знай.ua, супутник прибульців приблизився на рекордно коротку відстань до Землі.

Також Знай.ua писав про те, що Нібіру розлетілася на величезну кількість шматків.