Новоутворений ураган Walaka прокладає свій шлях через Тихий океан до берегів Аляски.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У свою чергу користувачі мережі помітили у цьому доволі смішну історію, адже метеорологи доволі специфічно зобразили рух урагану. Так, дехто помітив на картинці неоднозначну форму статевого органу.

Варто відзначити, що раніше користувачі вже відзначали, що на одній з опублікованих карт було схоже, що Техас підтримує відносини з сусідніми державами. І кілька років тому подібний випадковий на карті погоди викликав напади сміху, коли ведучі новин бачили його в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що прийдешню зиму переживуть не всі. Європейцям загрожує найсуворіша зима за останні сто років.

Згідно з розрахунками вчених, різка зміна клімату буде спровоковано відразу двома природними явищами – настанням періоду зниження сонячної активності та зміною напрямку потоків повітряних мас. І тоді циклони зі сніговими буревіями, змінюючись антициклонами з арктичними морозами, почнуть терзати всю Європу ужез кінця осені.

Таких висновків дійшли кліматологи. Вони з'ясували, що підвищення температури в Атлантиці на долі градусаспричинить відхилення океанських течій і напряму повітряних потоків, а це звичайно не несе нычого доброго.

Власне кажучи, зміни вже почалися, і зараз вони проявляється в декількох сценаріях: урагани, один за іншим штурмують Антильські острови і південне узбережжя США. А згодом слід чекати зимових аномалій, з рекордними морозами та снігопадами.

А тим часом наше Сонце, після нинішніх надпотужних спалахів, переходить у фазу різкого зниження активності – до такого низького рівня вона не опускалася з 17 століття! І в сукупності це загрожує Європі морозами в 25-30 градусів, часом до мінус 35-40.

Але якщо сибірякам люті морози і сніг до вікон другого поверху не дивина, то європейці сприймуть такі зміни як початок апокаліпсису.

Це загрожує чимось на кшталт того, що всі ми вже бачили в блокбастері "Післязавтра", от тільки ми побачимо більше реальних кошмарів.

Дійсно, черговий сніговий колапс ми як-небудь переживемо: пішки доплентаємося через кучугури на роботу, навіть потерпимо добу без електрики. Але нестерпні для нас морози можуть не пережити багато людей.

Нагадаємо, нищівний ураган "Флоренс" руйнує Америку.

Як повідомляв "Знай.ua", потужний ураган перетворив столицю Канади на постапокаліптичний фільм.

Також "Знай.ua" писав, що Британію атакував жахливий тайфун-вбивця.

В епіцентрі шторму: як рятуються від "Флоренс" жителі Північної Кароліни