Великобританію та Ірландію накрив потужний шторм "Удар Алі". Він забрав життя уже двох людей.

На одного чоловіка впало дерево, а ще одна жінка загинула внаслідок того, що її фургон знесло сильним вітром зі скелі.

Понад 200 тисяч будинків досі лишаються без електроенергії, зламані дерева нищать дороги та машини.

В Ірландії швидкість вітру сягає 140 кілометрів на годину, через що в столичному аеропорту довелося скасувати частину рейсів. Один з пасажирських літаків намагався приземлитися у таку негоду, але в останній момент пілоту довелося знову набирати висоту. В авіакомпанії повідомили, що згодом судно таки сіло.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомлялось раніше, 14 вересня потужний буревій "Флоренс" досягнув краю узбережжя Сполучених Штатів. Вулиці Північної і Південної Кароліни уже залиті морською водою, майже 80 тисяч домівок знеструмлені.

У той же час сила вітрів урагану в міру наближення до узбережжя США дещо спала. Швидкість впала зі 190 кілометрів на годину до 144 кілометрів на годину. Однак висота хвиль досягала трьох метрів.

За п'ятибальною шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона, яка вимірює збитки від ураганів, "Флоренс" присвоїли другу категорію. Втім за словами синоптиків, ситуація може погіршитись з просуванням буревію у глиб крїни.

У Мережі з'явилися відеоролики, зняті місцевими жителями Північної Кароліни.

Також раніше ми писали про те, що у США скасували більше 800 авіарейсів через наближення наймасштабнішого за останні десятки років урагану "Флоренс" на східне узбережжя країни.

Ми також писали про те, що прибережні міста штатів Північна і Південна Кароліна жахливо затопило, вулиці залило морською водою, без світла залишилися щонайменше 80 тисяч осіб.

У Тихому океані сформувався супертайфун Мангхут (Mangkhut).

Повідомляється, що через кліматичну ситуацію вітер може посилюватися. На даний момент тайфун є штормом п'ятої категорії (найвищої).

Нагадаємо, у США лютує "Флоренс".

Як раніше передавав портал "Знай.ua", супертайфун-вбивця Мангхут, здатний знищити Китай, зароджується у Тихому океані.

Також раніше портал "Знай.ua" писав про те, що руйнівний буревій "Флоренс" вдарив по США.