Астрологи підказали, якими видами спорту краще займатися кожному знаку Зодіаку, щоб отримати максимальний результат.

Характер кожного з нас вимагає індивідуального підходу, тож є спортивні уподобання, які принесуть найбільше користі, інформує Ukr.Media.

Овен

Найкращий результат від кардіо. Функціональний тренінг, їзда на велосипеді, інтервальний біг, плавання, теніс - ці види спорту допоможуть скинути нервове напруження і витратити надлишок енергії. Кожен раз міняйте підхід до тренувань, щоб вони не перетворилися на рутину. Не чекайте швидких результатів. Пишіть у своєму щоденнику чіткі цілі і працюйте над ними.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Телець

Підійде розслаблений стиль тренувань. Якщо вимагаєте від себе забагато - швидко перегорите і назавжди закинете спорт. Танець живота, теніс, пробіжки в парку підходять найкраще. На занятті маєте не думайте про оточуючих вас людей. Концентрація допоможе досягти відмінних результатів.

Близнюки

Для ідеальної фігури доведеться простудіювати книги по дієтології та фітнесу. Викинути з дому всі шкідливі продукти, замінивши їх злаками, сухофруктами, свіжими фруктами і овочами, нежирними молочними продуктами, рибою. Купіть екіпіровку і карту в спортклуб. З усіх видів тренувань ідеально підійдуть заняття з ігрових видів спорту. Ходіть на них в компанії друзів або з коханими.

Рак

Потрібно стати частиною дружньої команди. Заняття в компанії з кимось принесуть задоволення і користь. Для ідеальної фігури виберіть вітрильний спорт, пробіжки в парку чи на стадіоні, волейбол, аеробіку. Щоб привести свій душевний стан у рівновагу, періодично відвідуйте уроки йоги і пілатесу, медитуйте вранці.

Лев

Щоб створити ідеальну фігуру, займайтеся в тренажерному залі за класичними правилами. Вітаються серйозні навантаження, кардіо і дієта. Не збитися з правильного шляху допоможуть друзі та однодумці, яких зустрінете в спортклубі. Зі змішаних тренувань віддайте перевагу танцям і кікбоксингу.

Діва

Настільки педантичні і акуратні, що підійдете до тренувань як справжній професіонал. Читайте книги по дієтології та фітнесу, складайте ідеальне меню і план занять, купуйте спорядження та пульсометр - це допоможе досягти своєї ідеальної форми. Зробіть фітнес невід'ємною частиною життя - такою ж, як відвідини стоматолога кожні півроку. Для душевної гармонії практикуйте йогу і пілатес.

Терези

Гурман, який отримує справжнє задоволення від ароматної кави, карпаччо з телятини з трюфельним маринадом, келиха вина з сирною тарілкою. Перед тим, як зайнятися спортом, перегляньте своє меню. В іншому випадку відчутних результатів навряд чи досягнете. Якщо говорити про види спорту, то найкраще підійдуть верхова їзда, гольф, теніс, заняття в тренажерному залі.

Скорпіон

Настільки активні та амбіційні, що тренування потрібні хоча б для того, щоб "випустити пар". Не шукайте легких шляхів! Чим більше перешкод буде на шляху, тим кращим вийде результат. Тренуйтесь так, немов готуєтеся до професійних змагань. Ідеально підійдуть забіги на довгі дистанції, тріатлон і плавання.

Стрілець

Поєднайте приємне з корисним, комбінуючи спорт і подорожі. Ідеально підходять пішохідні прогулянки по незнайомих місцях, участь в туристичних експедиціях, серфінг. Якщо часу на пригоди немає і неподалік від вашого будинку не вирує океан, займіться верховою їздою, йогою або пілатесом. На таких тренуваннях знімите нервове напруження, побачите світ з несподіваного боку.

Козеріг

Якщо ще не знайшли себе у спорті - шукайте проторені стежки, щоб повторити чужий успіх. Підпишіться на блоги популярних фітнес-тренерів і переймайте їх методики. Якщо ходите в спортклуб, почніть займатися з особистим тренером. Інструктор напише план, буде контролювати вас і надихати.

Водолій

Ваш розум відкритий для всього нового, так що з усіх видів тренувань вибирайте наймодніші. Навіть не думайте про класичні присідання і жими штанги. Світова індустрія пропонує функціональний тренінг, інтервальні тренування високої інтенсивності, експрес-тренування і багато іншого. Пробуйте все, щоб знайти свій ідеальний вид спорту.

Риби

Чутливим і мрійливим Рибам ідеально підійдуть йога, пілатес або танці. Якщо вабить вода - займіться дайвінгом, плаванням, водним поло або аеробікою. Перебування в рідній стихії зніме нервову напругу і поверне вашій душі втрачену гармонію. Ставте перед собою нездійсненні плани, щоб не розчаруватися і не закинути спорт.

Нагадаємо, карма всіх знаків Зодіаку: дізнайся свій дар і завдання на Землі. Якщо виконати своє призначення можна зробити щасливими багато людей.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи визначили королеву знаків Зодіаку: розумна, творча і успішна. Ці жінки володіють розумом, красою і почуттям гумору.

Знай. ua писав, що Олень, Тигр або Слон: точний індійський гороскоп для кожного. Він кардинально відрізняється від східного гороскопу.