Курйозний випадок стався з фіналісткою "Битви екстрасенсів", яка не змогла передбачити крадіжку дзеркал свого автомобіля. Користувачі мережі дивуються – як жінка, яка в процесі шоу бачила майбутнє і пророкувала багато подій, не змогла вберегти своє майно.

Олена Голунова, як вона стверджує, є найсильнішою чаклункою Сибіру і матір'ю Влада Кадоні – учасника шоу "Дом-2". Як припускають деякі користувачі, батьківщина занадто далеко і її сила ослабла, а до Москви, на жаль, магія не дістає. Оскільки, як вважають читачі, у столиці Росії і так вистачає чарівництва, екстрасенс прогавила, як з її машини зняли дзеркала.

Причину події встановили дуже швидко: "чакри засмітилися, третє око не бачило, довелося йти до копів".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що купівля автомобіля з пробігом є дуже ризиковою справою, але є спосіб, як знизити ризики до мінімуму. Заощадити і нерви, і гроші можна за допомогою комплексної перевірки машини перед її покупкою. Експерти перерахували декілька пунктів, які обов'язкові до огляду. Якщо хоч по одному з них виникають питання, то слід переходити до наступного автомобіля.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олега Винника звинуватили в крадіжці шматків чужих творів. Як стверджує Едель Лінн, з цієї причини в композиціях співака будь-якого сенсу немає. Лінн здивувався, яким треба бути ідіотом, щоб у часи інтернету зважитися на крадіжку чужих пісень. Коли ж він звернувся до співака з претензіями, то його звинуватили в наклепі і пригрозили судом. Сам же Винник в інтерв'ю стверджує, що нічого в своїх піснях змінювати не збирається, а на питання про крадіжку фрагментів з чужих пісень якої-небудь прямої відповіді так і не дав.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на погіршення погоди і сильні заморозки злодії і не думають зупинятися. Тільки за добу в Києві викрали два автомобілі, а також вкрали майно ще зі 130. Незважаючи на обережність і досвід подібних злочинів, правоохоронці все ж у багатьох випадках наздоганяють злочинців. Однак багато українців все ж не звертаються в поліцію, оскільки вважають це безглуздим.