Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Леді Гага на «Золотому глобусі» перетворилася на смішний мем

На премії «Золотий глобус» у центрі уваги опинилася Леді Гага, яка підкорила всіх своїм вбранням і отримала нагороду «Краща пісня» (у фільмі «Зірка народилася»). А ще в Twitter починають набирати популярність меми з Леді Гагою, коли та давала інтерв'ю. Користувачі придумують до відео кумедні підписи.

14-річна я намагаюся пояснити мамі, чому в моїй історії пошуку «голий Зак Ефрон»

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Коли я помру і буду пояснювати свої твіти Богу

Трамп під час своєї кампанії: Мексика заплатить за стіну!

Трамп зараз:

Коли перечитуєш секс-листування з ясним розумом

У мережі з'явився мем про «дев'яток» яєць замість десятка

Не так давно в мережі опублікували фотографію упаковки з дев'ятьма яйцями з заголовком «Дев'яток яєць, будь ласка». У підписи автор перерахував ще кілька продуктів, які виходять в дивному обсязі: «Молоко 867мл, майонез 220мл, Кока-Кола не 1000мл, а лише 900мл. У новому році черга дійшла і до яєць. Багато хто зв'язав появу «дев'ятка» яєць зі зростанням цін на продукти.