Фахівці визначили, які шлюби є найбільш міцними. За результатами дослідження міцні шлюби виходять у пар, де чоловік не відрізняється красою.

Такого висновку дійшли вчені з Університету штату Флорида, що у США.

Науковці провели опитування, участь в якому взяли 113 пар. Їх запитували про регулярність статевих стосунків, як часто партнери дарують одне одному подарунки, чи часто роблять компліменти, а також як часто в парі відбуваються сварки та спалахи ревнощі. Також учасники дослідження повинні були оцінити привабливість свого обранця чи обраниці за зовнішністю.

Результати опитування показали, що в парах з красивими чоловіками ставалося більше сварок, жінки частіше ревнували та сиділи на дієтах. В той же час у пар, де жінка визнала свого партнера менш привабливим, встановлювалися більш міцні відносини. Так, опитувані жінки розповіли, що не найкрасивіші чоловіки, більш сексуально активніші і частіше допомагають по дому.

Також вчені зауважили, що міцні стосунки у парі складали за наявності трьох складових: сексу, сміху і вірності. Але ці три складові повинні перебувати в постійному русі: коли одна на якийсь час спадає, інші повинні зростати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", якою жінкою потрібно бути, щоб чоловік ніколи від вас не пішов? Ми знайшли відповідь на це питання лекції Михайла Лабковского "Як вийти заміж і там залишитися".

Також "Знай.ua" писав: секрети міцного шлюбу: 3 головних принципи щасливого сімейного життя. Ці принципи допоможуть побудувати ідеальну сім'ю.