Фахівці визначили, які шлюби є найбільш міцними. За результатами дослідження міцні шлюби виходять у пар, де чоловік не відрізняється красою.

Такого висновку дійшли вчені з Університету штату Флорида, що у США.

Науковці провели опитування, участь в якому взяли 113 пар. Їх запитували про регулярність статевих стосунків, як часто партнери дарують одне одному подарунки, чи часто роблять компліменти, а також як часто в парі відбуваються сварки та спалахи ревнощі. Також учасники дослідження повинні були оцінити привабливість свого обранця чи обраниці за зовнішністю.

Результати опитування показали, що в парах з красивими чоловіками ставалося більше сварок, жінки частіше ревнували та сиділи на дієтах. В той же час у пар, де жінка визнала свого партнера менш привабливим, встановлювалися більш міцні відносини. Так, опитувані жінки розповіли, що не найкрасивіші чоловіки, більш сексуально активніші і частіше допомагають по дому.

Також вчені зауважили, що міцні стосунки у парі складали за наявності трьох складових: сексу, сміху і вірності. Але ці три складові повинні перебувати в постійному русі: коли одна на якийсь час спадає, інші повинні зростати.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", якою жінкою потрібно бути, щоб чоловік ніколи від вас не пішов? Ми знайшли відповідь на це питання лекції Михайла Лабковского "Як вийти заміж і там залишитися".

Також "Знай.ua" писав: секрети міцного шлюбу: 3 головних принципи щасливого сімейного життя. Ці принципи допоможуть побудувати ідеальну сім'ю.