Екс-учасниця популярного шоу "Танці з зірками" серйозно захворіла на відпочинку у сонячному Таїланді.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відомо, що колишня солістка гурту Nikita і учасниця проекту "Танці з зірками" Анастасія Кумейко, відома також як Dj Nana поділилась із шанувальниками подробицями зіпсованого відпочинку.

Відомо, що дівчина поїхала на зимові канікули до сонячного Таїланду та захворіла на одному з островів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вона розповіла, що після тривалих переїздів у неї піднялась висока температура. Більше того вона вже навіть кілька днів не встає з ліжка.

"Як би хотілося, що б на цьому фото я була в гарному купальнику і окулярах. Але поки моє тіло вже другий день знаходиться в горизонтальному положенні з температурою 37-38. І це єдиний кадр, який я змогла зробити, не встаючи. Настав той прекрасний вік, коли розумієш, що здоров’я, справді найважливіше. У якому раю ти не знаходився, але з температурою і закладеним носом кайфу мало. Бережіть себе і будьте здорові", — написала Анастасія Кумейко.

Користувачі мережі відразу ж взялись підтримувати Анастасію душевними постами. Більшість коментаторів побажали танцівниці якнайшвидшого одужання.

Разом з тим варто відзначити, що новий гумористичний номер, з глибоким змістом, від студії "Квартал 95", в якому взяв участь популярний український співак Монатік і Володимир Зеленський викликав у мережі справжню бурю з емоцій.

Відео підписали так: "Як MONATIK проходив кастинг на Танці з Зірками". Також номер можна подивитися на Youtube-каналі студії.

Головні виконавці ролей – Володимир Зеленський, Степан Казанін і Олена Кравець, за сюжетом, представленому "95 Кварталом" – вони постали в ролі суддів шоу "Танці з зірками", яким необхідно поставити оцінки за виступ українському співакові MONATIK.

За задумом номери Володимир Зеленський виконав роль Миколи Тищенка, який опинився на лаві тренерів, хоча в шоу "Танці з зірками", той виступав, як учасник, а не як суддя. Також серед суддів опинилася Леся Нікітюк, яку довелося зіграти Олені Кравець. А Степан Казанін зіграв ведучого "Світ навиворіт" Дмитра Комарова. Вийшло у них досить непогано і у властивій для "Квартал 95" манері.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Як повідомляв "Знай.ua", гарячий грузинський холостяк зізнався у коханні.

Також "Знай.ua" писав, що Єфросиніна розповіла, як не розповніти під час свят.

KAZKA — ПЛАКАЛА – Танці з зірками. 5 сезон