Екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія розповів, хто забрав його серце. Передає Clutch.

Іраклі розповів підписникам, що він закохався, однак, його новим захопленням виявилася зовсім не дівчина. У вівторок, 7 січня, холостяк поділився яскравим фото з чергової подорожі. Виявилося, щоб підкорити його потрібно не так вже й багато: краса і смачні частування.

"Продовжуючи подорожувати по Італії, я закохався у Флоренцію і вперше за довгий час, так багато присвятив простим прогулянкам по місту, яке на найближчі кілька днів перетворилося на столицю чоловічої моди. Двічі на рік тут проходить виставка Pitti Uomo, на яку з'їжджаються найвпливовіші бренди і люди зі світу моди, туди й ми тримаємо шлях. Крім захоплення від краси і магічної атмосфери свята, я отримую неймовірне задоволення від італійської кухні та вина", — написав Іраклі в мікроблозі.

Під постом Іраклі підписники теж почали говорити про своє кохання до красуні-Італії:

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"І я люблю це неймовірне місто!", "Одне з моїх улюблених міст! Дуже красиві галереї з дивовижними картинами і статуями", "Дуже красиво, чарівно", "Іраклій молодець. Італія гарне місце", "Вперше зрозуміла що Італія країна моєї душі ще навіть не побувавши там, просто прочитавши книгу Дена Брауна-Інферно, це як путівник по особливому світі, удачі і насолоди!", "Я повністю згодна. Була у Флоренції незвичайне місто. Дуже сподобалося. Бажаю прекрасного відпочинку", - пишуть підписники.

Що стосується особистого життя, Іраклі все ще залишається холостяком. За його словами, він відкритий для нових знайомств, а від своєї обраниці, в першу чергу, хоче отримувати розуміння і підтримку.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія намагається закохати Яну Заєць в Грузію.

Раніше Знай.ua повідомляв, Леся Никитюк розповіла про особисте життя і участь в "Танцях із зірками 2018".

Також Знай.ua писав, Іраклі Макацарія показав палкі танці.