Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що прикрасив обкладинку українського журналу "Отдохни".

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці шоумена, він показав шанувальникам обкладинку українського журналу, героєм якої став. Видання обіцяє читачам цікаве інтерв'ю з Макацарією. На фотографії, яка з'явилася в глянці, Іраклі постав на огляд публіки в ніжно блакитній сорочці, поверх якої накинув чорну жилетку. Артист схрестив руки на грудях і мило посміхається в камеру.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія написав: "Новий рік починається з супер приємних речей! Січневий номер журналу @otdohniua зі мною на обкладинці. В інтерв'ю відповів на питання, поділився мріями і планами. А ви вже бачили?". Шанувальники грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Дівчата в захваті від того, що їх улюбленець став героєм глянцю і пообіцяли купити цей випуск журналу.

"Найкращий. Люблю", "Це правда, ви мрієте про доньку?", "Обов'язково куплю", "Вітаю", "Ідеальний чоловік – це той чоловік, який бажає знайти сім'ю", "Красивий", "Як приємно бачити Вас на обкладинці журналу і ще приємніше і дуже цікаво прочитати ваше інтерв'ю! Біжу за журналом", "Дочка – це найбільша нагорода для тата. Батьки завжди балують дівчаток", "Нехай мрії збуваються", "Нехай ваша мрія збудеться", - пишуть фанати в коментарях до фото Макацарії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.