Еротичний гороскоп на 14 січня ОВЕН

Зірки рекомендують вам присвятити цей день пристрасним танцям. Додайте трохи креативу і еротики, потім ще трохи роздягання і крапельку сексу. Забудьте про свою сором'язливість.

Еротичний гороскоп на 14 січня ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять 14 січня використовувати у ваших еротичних забавах одяг та інші аксесуари з легкої тканини. Надягніть парео і станцюйте для коханого, немов Кармен.

Еротичний гороскоп на 14 січня БЛИЗНЮКИ

В цей день запропонуйте партнеру похід у кафе. І почніть еротичні загравання прямо там: погладьте непомітно його руку, проведіть під столом по його нозі своєю ногою.

Еротичний гороскоп на 14 січня РАК

Астрологи рекомендують заховати подалі надто відвертий одягу. Є небезпека нападу неадекватного чоловіка, з яким доведеться зіткнутися. Краще не провокувати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 січня ЛЕВ

14 січня ви пройдете багато кілометрів навкруги, намагаючись натяками пояснити суб'єкту вашої пристрасті, чого ви хочете. Швидше за все, співрозмовник буде ухилятися від пояснення.

Еротичний гороскоп на 14 січня ДІВА

У цей день не варто чіплятися до дій або бажання вашого партнера. Постарайтеся адекватно сприймати всі його ініціативи. Не робіть ніяких висновків з його поведінки.

Еротичний гороскоп на 14 січня ТЕРЕЗИ

У понеділок ви будете періодично дратуватися, коли ваш партнер буде вимагати від вас сексуальних дій, нехай навіть не особливо обтяжливих для вас фізично.

Еротичний гороскоп на 14 січня СКОРПІОН

Зірки радять Скорпіонам покинути стіни рідного дому. Збудження в домашній обстановці ви не відчуєте. Яскраві відчуття чекають на тих, хто займеться коханням у новому для себе місці.

Еротичний гороскоп на 14 січня СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям сподобається, як вони виглядають 14 січня. Тому ви не проти покрутитися перед носом свого коханого. День підходить для того, щоб влаштувати еротичну фотосесію.

Еротичний гороскоп на 14 січня КОЗЕРІГ

В цей день Козерогам рекомендується проявити максимум дипломатії. Тоді з'явиться шанс врятувати ваші відносини. Ця ніч може стати відродженням вашого міцного кохання.

Еротичний гороскоп на 14 січня ВОДОЛІЙ

У понеділок ви спробуєте зрозуміти проблеми, які відбуваються у вашому інтимному житті, з точки зору розуму. І зовсім забудете про те, що велику роль відіграє голос тіла і пристрасті.

Еротичний гороскоп на 14 січня РИБИ

В цей день вам не буде вистачати ласки і ніжності. Якщо хочете відновити свою рівновагу, постарайтеся вести себе так, щоб у когось виникло бажання подарувати вам все це.