Гороскоп на тиждень – Овен

На цьому тижні Овнам варто налаштуватися на роботу, в іншому випадку їм доведеться спостерігати порожній гаманець. Відносини з другою половинкою можуть зіпсуватися через упертість.

Гороскоп на тиждень – Телець

На цьому тижні Тельцям варто звернути увагу на близьких друзів і членів сім'ї. Здоров'я може підвести Тельців, тому зірки радять зайнятися зміцненням імунітету.

Гороскоп на тиждень – Близнюки

На цьому тижні Близнюки зможуть домогтися прихильності колег і начальства, що в майбутньому позитивно позначиться на кар'єрі. Краще не робити великих покупок з 14 по 20 січня.

Гороскоп на тиждень – Рак

На цьому тижні Ракам пощастить набагато менше, ніж іншим знакам Зодіаку. Робочий процес не вдасться налагодити. Зірки не радять починати нові проекти, вони будуть невдалими.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Гороскоп на тиждень – Лев

На цьому тижні Леви “видаватимуть” творчі ідеї, які зможуть налагодити робочий процес. За це начальство заохотить приємною надбавкою до зарплати, але не варто зазнаватися.

Гороскоп на тиждень – Діва

На цьому тижні Дівам, які вирішили зав'язати любовні відносини, варто відкласти цю ідею. Дівам пощастить у роботі, вже скоро вони зможуть порадіти поліпшенню фінансового становища.

Гороскоп на тиждень – Терези

На цьому тижні Терезів очікують перші успіхи на роботі, тому не варто зупинятися на досягнутому. З'явиться шанс завести корисні знайомства, які допоможуть просуванню ідей.

Гороскоп на тиждень – Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам важко повертатися в робоче русло. Зірки радять взяти себе в руки і зосередитися, інакше існує ризик втратити роботу. Зверніть увагу на партнера.

Гороскоп на тиждень – Стрілець

На цьому тижні Стрільцям вдасться створити міцну сім'ю. Поруч з вами знаходиться людина, яку ви шукали все життя. При цьому не варто забувати про обов'язки на роботі.

Гороскоп на тиждень – Козеріг

На цьому тижні Козерогам належить визначитися, чого вони хочуть від життя. Вам не вдасться нічого домогтися, якщо не правильно розставите пріоритети. Не варто забувати про близьких людей.

Гороскоп на тиждень – Водолій

На цьому тижні Водоліям варто бути уважніше, тоді біда обійде стороною. Близькі будуть радувати вас щодня. Грошових надходжень не передбачається, тому доведеться економити.

Гороскоп на тиждень – Риби

На цьому тижні Риби піднімуться по кар'єрних сходах. Вас заохотять не тільки новою посадою, але і складними завданнями. Успіх у роботі принесе фінансовий прибуток.