Астрологи переконана, що деякі речі, навіть якщо вони здаються абсолютно нешкідливими, можуть позбавити везіння певний знак Зодіаку. У кожного вони індивідуальні.

Овнам приносить невезіння "загиблі речі". Це можуть бути засушені квіти, опудала тварин або рогу звірів. Все це несе некротичну енергетику, яка небезпечна для енергійного Овна.

Тельців тягне вниз старих непотріб. Це може бути все, що ви зберігаєте роками: старі меблі, антикваріат, одяг, сувеніри. Позбавтеся від усього зайвого і станете вільніше.

Близнюкам не варто зберігати чужі амулети і талісмани. Астрологи рекомендують Близнюкам не підбирати сумнівні знахідки і з обережністю приймати подарунки від незнайомих людей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раків обтяжують речі, куплені у важкі складні часи. Рак — самий емоційний Знак Зодіаку, тому речі, які були придбані в хвилини емоційного піку (депресії, апатії, поганого настрою, тривоги) можуть виступати джерелом негативу

Левам не варто зберігати речі покійного. Такі речі руйнують енергетику, тому їх слід тримати поза своєї квартири або офісу.

Дівам варто позбутися від розбитих речей. Це можуть бути відколи на посуді, на екрані телефону та інше. Вони заважають припливу позитивної енергетики, ніж вганяють Дів в стрес або (що гірше) в депресію.

Терезам не варто зберігати те, що провокує негативні емоції. Якщо в будинку Ваг все ще зберігаються речі, що вносять негатив, то вся енергія і сили йдуть від них.

Скорпіонам варто викинути речі та фото з колишніми партнерами. Скорпіони — найчуттєвіші представники зодіакального кола, тому в них можуть бути серйозні проблеми, коли вони раз у раз натикаються на предмети, пов'язані з колишніми коханими.

Стрільцям посміхається удача тільки тоді, коли вони перебувають у постійному русі. Для їх везіння згубний недолік активності. Якщо в їхньому житті багато роботи і мало пригод, удача ніколи не знайде до них дорогу.

Козерогам не можна зберігати непарні речі. Удача супроводжує цьому Знаку в тому разі, якщо в його будинку або на робочому місці панують гармонія і чистота.

Водолію пора викинути подарунки, які не припали до душі. Вони мають потребу в позитивних емоціях і такі речі для них несуть лише нещастя і залишають осад.

Рибам варто позбутися від картин і зображень, які є для них негативними для погляду. Подібні предмети мистецтва роблять представників Риб уразливими для зовнішнього негативного впливу, а також відлякують удачу.

Нагадаємо, астрологи назвали три найбільш підлих знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, ангел-зберігач за знаком Зодіаку: оберігає і допомагає розкрити таланти.

Знай. ua писав, як обчислити Юду: головні зрадники серед знаків Зодіаку.