22 грудня стартувала сама тривала блокування роботи уряду США. Через неї багато співробітників міністерств і відомств вирушили у відпустку за свій рахунок, а інші продовжили працювати без заробітної плати. 11 січня свою першу зарплату не отримали авіадиспетчери. Їх вирішили підтримати колеги з Канади. Вони відправили в штати кілька сотень піц.

Першими такий крок в якості солідарності вчинили диспетчери з Едмонтона, провінція Альберта, вони відправили колегам з Анкоріджа, Аляска, піцу. Про це повідомив Пітер Дюффи – президент Канадської асоціації управління повітряним рухом. Співробітники підрозділів знаходяться відносно близько один до одного – на відстані близько 2300 кілометрів. Тому вони часто взаємодіють між собою. Канадці вирішили, що відправка піци – хороший жест, який допоможе висловити підтримку і солідарність.

Huge thanks goes out to our Canadian controller brothers and sisters for sending Boston Center (ZBW) controllers pizza!...

Geplaatst door NATCA New England op Zaterdag 12 januari 2019

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Слідом за ними піцу почали відправляти працівники інших підрозділів. Спочатку вони відправляли піцу в міста, які знаходяться на кордоні з Канадою. А потім – в міста, які нагадують їх власні. Приміром, авіадиспетчери з американського Ель-Пасо, штат Техас, отримали піцу від колег з канадського Форт-Макмюррей, провінція Альберта. Ці міста схожі, адже їх економіка заснована на нафтовому секторі.

Починаючи з 10 січня, співробітники 49 підрозділів Федерального управління цивільної авіації США відправили 350 піц. Пітер Дюффи вважає, що це число ще збільшиться.

Він повідомив:

"За великим рахунком, відправка піц, які залишилися без зарплати, - це маленький жест, але він має величезний символічний посил".

Thanks to our friends to the north at Moncton Center for the pizza! Good to know we have people out there who actually...

Geplaatst door PWM ATCT op Zaterdag 12 januari 2019

Американці дуже зворушені вчинками колег з Канади. Деякі пілоти дякували їх від імені всіх американських диспетчерів, заходячи в зону відповідальності канадських підрозділів.

"Знай.uа" писав: стюардеса розкрила брудні деталі польотів

А також: чоловік відправив кота поштою і йому довелося заплатити штраф

Нагадаємо: дитячий фотограф створила незвичайний і смішний фотопроект