Дитячий фотограф Гедре Гомес створила незвичайний і дуже смішний фотопроект. Це вже не перший цікавий проект, раніше Гомес зняла серію справжніх буднів мам і якими бувають папи.

У нових роботах Гомес сфотографувала 34-річну жінку Джеймі Драгишичем в образах звичних для фотосесій немовлят. Про це повідомляє boredpanda.com.

"Ми познайомилася з Джеймі, коли переїхали в наш новий будинок в Індіані два роки тому. Хто знав, що у нас так багато спільного. Вона дуже весела і також має дітей, тому розуміє, як воно, чути "Мама!" тисячу разів на день. Джеймі не тільки виглядає як Мелісса Маккарті (як на мене), але вона дуже цікава, як і актриса. Будучи мамою трьох маленьких дівчаток і слухаючи мам, мам, мам і мам тисячу разів на день, вона в кінцевому підсумку сказала своїм дітям, щоб вони називали її "Прекрасною принцесою Амазонки"", - розповідає Гомес.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Фото Меліси Маккарті

Як розповідає Гомес, краще в її подрузі те, що їй наплювати, що думають інші. Адже дуже важко знайти таких людей.

Будучи фотографом, вона часто використовує її для таких забавних проектів, як цей.

"Вона не соромилася відтворювати дитячі фотосесії, надягати підгузник або піднімати свою голу дупу в повітрі. Коли я запитала її, чи вона хоче це зробити, вона відповіла: "Коли? Давай зробимо це!""

Фотограф переконує, що вона не серйозна і не консервативна, а за допомогою таких проектів може показати себе справжню і здійснити свої божевільні ідеї.

"Ці проекти не для того, щоб показати мої фотографічні навички, а для того, щоб показати забавну сторону мене. Я далеко не серйозна, і консервативна людина".

Нагадаємо, на Instagram-сторінці популярного італійського фотографа Даріо Бонзи з'явилося загадкове відео. Бонзи виявив оптичну ілюзію під час прогулянки в долині Камоніке, яка розташована в центральних Альпах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нерідко бувають випадки, коли аномалія виглядає неймовірно красиво. Унікальність, незвичайність, нестандартність привертають увагу і заворожують. Це можна сказати про тварин-альбіносів, які виглядають просто приголомшливо.

Також "Знай.uа" писав, слово, яким можна описати Берлін, - "унікальний". Головна риса міста – контрастність. Тут є різноманітність всього: культур, лайстайла, клубів, кухонь. Про все це розповіла в своїх фотографіях дівчина на ім'я Ярослава Чухманенко.