Дуже дивна історія почалася з того, що кузен мешканки США подарував її татові дві шоколадки з марихуаною. Користувачка Reddit з ніком DigitalCricket розповіла в розділі Today I F*cked Up, яким провалом і несподіваною удачею обернувся подарунок.

Як повідомляє дівчина, її батькам за 75 років і вони обидва досить консервативні, проте батько іноді покурює травичку. Але мама до наркотиків не торкається і майже не вживає алкоголь.

Знаючи про деякий досвід батька DigitalCricket з травичкою, її кузен вирішив подарувати літньому чоловікові відразу дві шоколадки з наркотичною речовиною (відомо, що в деяких штатах подібні солодощі легальні).

Батько просто поклав їх десь в будинку і навіть не підозрював до чого це призведе.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Через якийсь час на смакоту натрапила мама американки. За словами DigitalCricket , літня жінка, яка дуже любить шоколад, незважаючи на свою дієту, майже ніколи не може встояти перед ним.

Мати навіть не знала про незвичайний подарунок чоловіка. До того ж на плитках не було ніяких знаків, що попереджають про зміст марихуани в шоколаді. Так що жінка за один раз ум'яла відразу дві шоколадки.

Літня жінка впала в майже несамовитий стан. Незабаром відчула нудоту і сильну слабкість. Вона прилягла на диван, де її і виявив чоловік. Мати, як пише DigitalCricket, через вплив наркотиків навіть не могла сказати батькові, що з нею сталося.

Можна собі уявити, як перелякався бідний чоловік. Він вирішив: у дружини інсульт, викликав швидку допомогу, і медики доставили жінку в лікарню.

"Вони дійсно вважали, що був надзвичайний стан і загроза життю. За словами батька, минуло багато часу, перш ніж вона була здатна повідомити їм, що сталося. Як тільки вона вимовила "шоколад", мій батько одразу ж розповів їм, що сталося. Враховуючи її вік та історію хвороб (високий тиск, холестерин і стан на межі діабету другого типу), вони продовжили тести", - розповіла дочка.

Один з результатів тесту змусив батька сімейства жахнутися: виявилося, що у дружини були дуже сильно звужені обидві коронарні артерії. Закупорка цих судин може призвести до серцевого нападу. Виходячи з поста DigitalCricket, подібний стан навряд чи був викликаний наркотичними шоколадками. За її словами, літня жінка давно страждала через проблеми з судинами і була змушена приймати ліки.

Виявивши у американки закупорку артерій, медики призначили їй коронарне шунтування - операцію, що дозволяє відновити кровотік до серця.

Жінка все ще перебуває в лікарні, але почувається вже набагато краще. А батько DigitalCricket тепер і не знає, лаяти або хвалити її кузена за шоколадки. Адже несподівана поїздка в медустанову, як вважає вся родина, врятувала їх рідну людину від смерті.

Нагадаємо, унікальний випадок стався в Індії, 65-річна жінка стала найстарішою в світі, яка зачала і народила дитину природним шляхом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 95-річна жінка сідає на шпагат. Вона поділилася секретами довголіття і відмінної фізичної форми.

Також "Знай.uа" писав, старенька вирішила проїхатися з вітерцем на крутій тачці, але повернула не туди.