Унікальний випадок стався в Індії, 65-річна жінка стала найстарішою в світі, яка зачала і народила дитину природним шляхом. Про це повідомляє Daily Mail.

Жінка з Індії народила свою другу дитину в 65 років. Батькові ж малюка ще більше - цілих 80 років. Пара побила рекорд — індуска стала найстаршою жінкою в світі, яка завагітніла природним шляхом.

Щасливий батько подякував Аллаху за такий "коштовний подарунок" і заявив, що їм знадобитися фінансова допомога для виховання доньки. Також він розповів, що у новонародженої дівчинки є старший брат, якого жінка народила вісім років тому.

Першу дитину жінка народила в 57 років. І перші, і другі пологи пройшли добре, на здивування медиків. Діти народилися здоровими.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До речі, спеціаліст по репродуктивному здоров'ю Шабира Сідікі прокоментував цей випадок і сказав, що подібне відбувається в практиці вкрай рідко. За його словами, у індійських жінок в середньому клімакс настає в 47 років і більше, вони не можуть завагітніти, тим більш природним шляхом. Але ця жінка — виключення з правил.

Варто відзначити, що якщо точний вік пари підтвердиться, то вони будуть визнані найстарішої парою в світі, яка змогла зачати, виносити і народити дитину самостійно.

Примітно, що попередня рекордсменка теж з Індії. Найстарішою мамою вважали 72-річну индуску, яка зачала і народила дитину за допомогою экстракорпрального запліднення в 2016 році.

Нагадаємо, дивовижна і зворушлива історія розлуки сталася в Америці. Напередодні свят, через 69 років розлуки, нарешті знайшли один одного матір і дочку, яких розлучили ще в пологовому будинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка протягом 27 років не їла нічого, крім необроблених фруктів, але при цьому відчуває себе краще, ніж всі завзяті м'ясоїди разом узяті.

Також "Знай.uа" писав, Девід і Сара Хеллер чекали свого первістка і мріяли лише про одне — щоб він народився здоровим. Але коли пара прийшла на УЗД їм повідомили, що у дитини лицьовій дефект — двостороння ущелина піднебіння та верхньої губи.