Стюардеса з 8-річним стажем розповіла про всі підводні камені професії. Жінка стала стюардесою в 22 роки, коли у неї не було ні сім'ї, ні домашніх тварин. Після звільнення вона зважилася розповісти про деякі секрети.

Форма з "вбитого"

Раніше в стюардеси відбирали дуже строго по зовнішності. Обов'язково повинна бути вузька талія, рівні зуби, а вага не повинна перевищувати норму. Однак на даний момент в індустрії величезна плинність кадрів і беруть всіх.

Новеньким можуть видавати форму з "убитого", тобто того, хто звільнився. Таку форму доношують стажисти, адже їм нову ніхто не шиє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стюардеси – не прислуга

Стюардеси є обслуговуючим персоналом на борту. Вони можуть принести води і повісити пальто в гардероб, однак не зобов'язані викидати брудні памперси, стежити за дітьми пасажирів і тягати їх валізи.

В туалеті не займаються сексом

Секс у туалеті літака – скоріше міф, ніж реальність. Стюардеса зізналася, що одного разу намагалася там переодягнутися і відчула себе кашалотом – дуже незручно. Проте вона нікого не ловила.

В туалеті часто курять. Часто без сорому і не розуміючи правил безпеки на борту.

Штрафи бортпровідників

Системи штрафів як такої немає. За серйозні провини можуть розжалувати із старших бортпровідників до рядових. Часом знімають з цікавих і прибуткових зарубіжних рейсів з хорошими добовими.

Оплата складається із окладу і добових, плюс надбавки за польоти у нічний час, святкові дні і знання іноземних мов. Тривалість самого польоту на зарплату не впливає.

Нагадаємо, фрілансери в Україні: скільки можна отримувати, працюючи вдома. За рік таких працівників збільшилася на 100 тисяч.

Як повідомляв Знай. ua, вчені з'ясували, як колір волосся впливає на привабливість жінки. Чоловіки розповідали про свої уподобання, переглядаючи фото жінок з різним кольором волосся.

Знай. ua писав, що самий незадоволений пес у світі по імені Анукі вилікував господиню від важкої хвороби: зараз я знову вчуся і готуюся освоювати професію ветеринара. Незадоволений пес став упізнаваний в усьому світі.