У мережі з'явилося кумедне і неймовірно смішне відео. На ролику можна побачити, як водій вантажівки намагається припаркувати свою вантажівку з причепом неподалік від логістичного центру. Варто сказати, що його намагання марні. Далекобійник безліч разів намагався все зробити красиво і точно, але йому так і не вдалося припаркуватися.

Чоловік випадково вдарився об сусідні причепи, і сталося це кілька разів. Під кінець далекобійник вирішив ще більше здивувати - він врізався в споруду. На щастя, після численних невдалих спроб водієві таки вдалося досягти своєї мети і, нарешті, він припаркувався біля будівлі.

Ролик дуже швидко став популярним в мережі. Користувачів він добряче насмішив. Вони назвали героя з відеоролика самим незграбним далекобійником в світі. Хтось дав йому й інше прізвисько - майстер парковки. Відео дійсно дуже забавне. Переконайтеся в цьому самі:

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Якщо ви думали, що водії вантажівок завжди і скрізь паркуються феноменально акуратно, то це відео доводить, що дане твердження є хибним.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: український сервіс онлайн замовлення авто Uklon відключив від системи останній Daewoo Lanos в Києві. Крім цього, сервіс відключає інші бюджетні авто: Daewoo Sens, Chevrolet Matiz, Chevrolet Lanos, Daewoo Matiz, Chery Kimo і Geely CK. У Києві автомобілі цих марок відтепер не подаються клієнтам при замовленні за допомогою сервісу. Старенькі іномарки і китайський автопром не чіпали

Читайте також: у Міністерстві охорони здоров'я вводять новий порядок проходження водіями медогляду, тому при наявності хоч якогось захворювання за кермо не можна буде сідати

Як повідомлялося: швейцарські федеральні залізниці (SBB) працюють над наданням послуги повністю електронних таксі, які зможуть літати. Вони хочуть не тільки надавати традиційні послуги, але і повністю впровадити електронні таксі з можливістю польотів. Варто відзначити, що далеко не всі задоволені такою ідеєю.