Швейцарські федеральні залізниці (SBB) працюють над наданням послуги повністю електронних такси, які зможуть літати.
Про це повідомляє The Local.

Швейцарські федеральні залізниці (SBB) хочуть не тільки надавати традиційні послуги, але і повністю впровадити електронні таксі з можливістю польотів.

Проте видання зазначає, що далеко не всі задоволені такою ідеєю.

SBB вже підписала меморандум з німецькою компанією Lilium для розробки повітряних таксі. В результаті цієї технології пасажири будуть швидше долати відстані між великими залізничними станціями, аеропортами, урядовими будівлями і віддаленими районами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В залізничній компанії відзначають, що надання послуг індивідуального перевезення стане ключовим у майбутньому. Lilium вже має прототип повітряного електричного транспорту, який володіє швидкістю 300 кілометрів на годину і може використовуватися для реалізації ідеї залізничників.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Дніпрі сталася жахлива ДТП, в результаті якої пошкодження отримали дві людини. Як стало відомо, у водія авто МАЗ на перехресті відмовили гальма, після чого він пролетів на червоний світло і на повній швидкості в'їхав у трамвай, який прямував по вулиці Святослава Хороброго. Ушкодження отримали водій вантажівки, однак він від госпіталізації відмовився, а також жінка, у якої констатували забій нижніх кінцівок, колото-різані рани від скла, забій м'яких тканин голови.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні правоохоронці затримали трьох злочинців, які не так давно вчинили напад на таксиста і відібрали його автомобіль, про що повідомляє відділ комунікації київської поліції.

Портал "Знай.uа" також повідомляв, що у Міністерстві охорони здоров'я вводять новий порядок проходження водіями медогляду, тому при наявності хоч якогось захворювання за кермо не можна буде сідати. Серед недуг вказані геморой, гіпертонія і сколіоз.