Молодий хлопець на ім'я Коллін Гофф - житель американського штату Південна Кароліна. Він навчається на другому курсі Університету Південної Кароліни. Зовсім недавно хлопець став щасливим володарем 150 тисяч доларів. Він виграв цю вразливу суму в лотерею.

Коллін поза себе від щастя і радості. Він про таке й не мріяв і навіть не сподівався на перемогу. Він досі не може повірити в те, що йому дійсно вдалося зірвати джекпот. Хлопець поділився своїми враженнями і розповів історію виграшу:

"Бабуся подарувала мені і іншим своїм онукам по два лотерейних квитка на Різдво. Один із квитків і приніс мені виграш у розмірі 150 тисяч доларів".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Гофф поки точно не вирішив, на що витратить гроші. У минулому році він переніс серйозну операцію. Ймовірно, частину грошей він витратить на здоров'я та відпочинок. А ось решту суми можна вкласти в який-небудь бізнес або купити щось цінне. Також можна відправитися у подорож своєї мрії. Загалом, варіантів багато. Головне - використовувати отриманий виграш з розумом.

Звичайно ж, вручаючи онукам лотерейні квитки, бабуся Колліна сподівалася на те, що хоча б один з них виявиться виграшним. Але перемога Гоффа здивувала її не менше за інших. Вона дуже щаслива, що її мрія збулася. Їй вдалося забезпечити онукові дійсно гарне майбутнє.

Портал "Знай.uа" вже розповідав: чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Коли він отримав своє замовлення, замість однієї прикраси виявив 48 коштовностей, з дорогими каменями, на загальну суму 96 тисяч доларів.

Читайте також: чоловік знайшов в автомобілі старий лотерейний квиток, який виявився виграшним. Сам того не підозрюючи, 6 тижнів тому він став мільйонером

Як повідомлялося: азартний гравець пішов на відчайдушний крок і віддав останні п'ять доларів, результат шокував навіть власників казино. Вірогідність отриманої комбінації становить один до 20 мільйонів. Чоловік зірвав джекпот, розмір якого склав 1000000 доларів