Житель британського міста Бостон по імені Ендрю Кларк несподівано для самого став володарем джекпоту, розмір якого становить 96 мільйонів доларів.

Неймовірно, але чоловік дізнався про свій виграш півтора місяця після розіграшу. Одного разу в своєму автомобілі він знайшов старий лотерейний квиток. До його превеликий подив, він виявився виграшним.

Ендрю і вся його родина в захваті від того, що сталося. Він разом зі своєю другою половинкою на ім'я Тріша Фэйрхерст вже придбали новий будинок і два автомобіля. Вони також збираються поділитися своїм виграшем з усіма родичами.

Сім'я Кларк планує відправитися в наступному році в подорож на Мальдіви, Маврикій або Гаваї.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кларк зізнався, що цей рік був дуже успішним для його сім'ї у фінансовому плані. Зовсім недавно онука Ендрю отримала вельми щедрий презент у свій день народження. І він був дуже несподіваним. Замість 40 фунтів стерлінгів (близько 50 доларів) дівчина отримала на рахунок 200 фунтів (приблизно 250 доларів).

Раніше "Знай.uа" писав: чоловік зірвав джекпот й одразу ж позбувся виграшу

А також: завдяки безсонні жінка зірвала джекпот

Як повідомлялося: чоловік віддав 490 доларів, а отримав 7 мільйонів