Співробітник одного з казанських банків опинився перед складним вибором – стриптизерка Юлія Кузьміна, яка також відома під псевдонімом Єва, показала чоловікові два вагомі аргументи, перед якими складно встояти. Тим не менш, співробітник виявив належну витримку і встояв.

На відео, відзнятому у відділенні, видно, що дівчина прийшла в банк для того, як пізніше з'ясувалося, щоб взяти автозайм, але молодий чоловік відповів їй відмовою, що обурило дівчину. Недовго думаючи, вона встала перед співробітником у повний зріст, демонструючи прекрасну фігуру, але хлопець залишився незворушним. Тоді Кузьміна пішла на рішучі заходи – зняла кофточку, оголивши красиві груди, ледь прикриті легким бюстгальтером, але і цього виявилося замало – чоловік і бровою не повів, відмовивши дівчині в кредиті.

Стриптизерка вирішила скористатися останнім і найдієвішим способом – зняла бюстгальтер, оголивши груди. Було видно, що їх вигляд справив на співробітника враження, і його можна зрозуміти, однак професіоналізм і витримка все ж узяли гору і він рішуче відповів дівчині відмовою. Після цього він встав і закрив оголений торс дівчини курткою, після чого попросив вийти.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Юлія Кузьміна від коментарів відмовилася, пояснивши це відсутністю часу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що американська хіп-хоп-співачка Cardi B презентувала свій новий кліп, від якого у багатьох може різко підвищитися тиск. У ролику є все – і напівоголені дівчата, і танці на пілоні, і дуже легкі наряди. Оскільки виконавиця до того, як стала знаменитою, танцювала в стриптиз-клубі, знятися в кліпі їй виявилося простіше простого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російська балерина Анастасія Волочкова зі шкіри геть лізе, щоб привернути до своєї персони хоч трохи уваги, проте їй це вдається все складніше. В результаті вона зважилася на відчайдушний крок – роздяглася догола і прикрилася клаптем матерії, однак вона не чекала реакції користувачів, яка послідувала негайно.

Також "Знай.uа" писав, що у 2019 році українці зможуть заощадити при оплаті за комунальні послуги, якщо їх якість незадовільна. Як заявляється - у разі ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості зазначених комунальних послуг споживач має право викликати керуючого багатоквартирним будинком для перевірки їх якості або кількості.