Хлопець зробив пропозицію руки і серця своєї дівчини, а вранці прокинувся і нічого про це не пам'ятав. Цієї незвичайної і дивовижною історією він поділився з користувачами на новинний платформі Reddit.

Хлопець стверджує, що довелося вночі дуже довго не міг заснути. Щоб не мучитися, він прийняв відразу чотири таблетки снодійного. На щастя, це допомогло і він заснув. Принаймні, так він і думав.

Вранці хлопець прокинувся й побачив поруч свою кохану дівчину. Все було як завжди, але одна деталь його дуже сильно здивувала. На безіменному пальці його коханою була обручка. Деякий час тому хлопець придбав його за оголошенням. Але він не збирався робити пропозицію, він мав намір перепродати прикраса.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Дівчина розповіла молодій людині, що вночі він дійсно зробив їй пропозицію. Хлопця вразила ця новина. Він зайшов на свою сторінку в Facebook і навіть виявив, що вночі навіть змінив інформацію про своє становище. Все це він робив, навіть не прокидаючись.

Молодий чоловік поділився враженнями:

"Я не збирався влаштовувати заручини зараз. Я хотів зробити це через півтора року. І тоді, напевно, я використовував би кільце краще цього".

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: хлопець запропонував судженій одразу шість обручок, з яких вона зуміла вибрати одну. Коли дівчина відкрила скриньку, то виявила шість обручок c діамантами різних розмірів і форм

Читайте також: 61-річна мешканка Брістоля готова заплатити 15 тисяч фунтів за копію весільного плаття своєї померлої матері, але з однією умовою. Модельєр повинен використати в сукні волосся покійної, які жінка почала збирати за чотири роки до її смерті. Замовниця визнає, що її прохання "досить дивне". Волосся повинні бути вшите в рукава, комір, бахрому і корсет бальної сукні

Як повідомлялося, хлопець зробив пропозицію коханій. Пара обійнялась, і дівчину відрахували з університету