Поки більшість дівчат мріють про неповторну весільну сукню, витрачають шалені гроші на дизайнерів, ця жінка вирішила виділитися вкрай дивним способом.

Мешканка Британії прославилася на весь інтернет завдяки своїй затії.

61-річна мешканка Брістоля готова заплатити 15 тисяч фунтів за копію весільного плаття своєї померлої матері, але з однією умовою. Модельєр повинен використовувати в сукні волосся покійної, які жінка почала збирати за чотири роки до його смерті. Замовниця визнає, що її прохання "досить дивна".

"Я хочу відтворити весільне плаття, в якому моя мати вийшла заміж за мого батька в 1953 році. Моя мати недавно померла, і це плаття нагадувало б мені про неї. У 2014 році я дізналася, що вона тяжко хвора, і з цього моменту почала збирати її волосся", - пише британка в оголошенні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Для цього британка, яка побажала залишитися невідомою, розмістила своє прохання на спеціальному сайті, присвяченому весільного гардеробу і сукням.

"Тоді я ще не знала, навіщо мені це, а тепер, здається, зрозуміла. Я віддаю собі звіт в тому, що це досить дивне прохання", - додає вона.

Як говорить сама жінка, спочатку вона зовсім не планувала робити з волосся матері весільну сукню, а збирала їх "просто так". Але потім думка, що прийшла їй в голову, про таке незвичайне їх застосування більше не покидала її.

Щоб трохи внести ясність у свої плани, дамочка розмістила в інтернеті олівцеві начерки того, як приблизно має виглядати це сукня з короткими рукавами і вельми скромним декольте. Тепер залишилося дочекатися, чи відгукнеться якийсь дизайнер на таке дивне замовлення.

Приблизно так має виглядати плаття з волоссям померлої матері

Тим не менше вона хоче мати готове плаття до річниці смерті матері, яка відбудеться в серпні наступного року.

Варто відзначити, у вікторіанську епоху було прийнято носити амулети або кільця з пасмом волосся покійного родича.

Засновник сайту Sewport Борис Ходакель не бачить в замовленні нічого дивного.

"Ми щодня приймаємо дивні і дивовижні замовлення. Це ж мода", - говорить він.

По всій видимості вони і будуть займатися нарядом нареченої.

Нагадаємо, найдивніші подружні пари, які доводять, що любов сліпа.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіки) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Також "Знай.uа" писав, дівчина вирішила ходити у весільному платті, поки не знайде "жертву".