Чоловік на імя Чжен – впливовий бізнесмен, власник компанії з торгівлі нерухомості, яка розташована в провінції Цзянсу, Китай. Над ним почався суд у зв'язку з тим, що протягом тривалого часу він перебував у шлюбі одночасно з трьома жінками.

Варто зазначити, що дружини Чжена навіть не підозрювали про існування один одного. А це враховуючи те, що вони практично були сусідками. Чоловік поселив їх у розташованих поруч будинках у радіусі 1 кілометра в містечку Куньшан. Завдяки такому продуманому рішенням спритний і кмітливий чоловік скрізь встигав. Кожній зі своїх дружин він здавався ідеальним чоловіком. Коли йому доводилося надовго відлучатися " до іншої сім'ї, він казав, що їде у відрядження по роботі. За один тиждень Чжен здійснював більше дюжини переміщень між трьома будинками.

Важливим фактором є те, що крім дружин, у нього є також троє дітей – по одній дитині в кожній родині. Чоловік досить багатий, тому він з легкістю містив всіх дружин і дітей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Вперше він одружився в 2015 році на жінці по імені Рен. Через 1 рік він пішов під вінець з Чен, а ще через рік одружився з Он. Бізнесмен ретельно проаналізував систему і знайшов уразливість. Кожен раз він зазначав весілля в різних провінціях.

Як виявилося, в кожному з Рагсів функціонує власна база укладених шлюбів, об'єднаної бази немає. Тому ніхто і не знав про те, що у Чжена три дружини.

Жінки вважають його дуже хорошим чоловіком. Чен називає його неймовірно турботливим, вона розповіла, що після обіду він часто самостійно мив посуд. Саме вона і розкрила таємницю чоловіка в минулому році. Жінка побачила листування Чжена з іншою жінкою і стежила за ним. Після цього вона разом з Он, його третьою дружиною, подали на чоловіка заяву в поліцію.

"Знай.uа" вже писав: хлопець вранці виявив обручку на пальці своєї дівчини, він нічого не пам'ятав про минулої ночі

А також: заради ідеальної весілля наречена змусила гостей змінити зовнішність

Нагадаємо: хлопець зробив пропозицію дівчині одразу з 6 обручками