Для більшості людей самотність є тяжким станом. Проте не всі його сприймають як тягар. Деякі знаки Зодіаку почувають себе цілком комфортно, залишаючись одні. Вони легко і без жалю проведуть вечір за улюбленою книгою і без компанії. Однак це не означає, що вони воліють вести спосіб життя відлюдника, просто дають собі часом час відпочити.

Раки відносяться до тих знаків Зодіаку, які люблять культивувати перебування наодинці з собою. Однак ставлення Раків до самотності зовсім інше: вони його бояться.

Для них дуже важливо підтримання сімейних зв'язків навіть з дуже далекими родичами. Важливі для них і друзі, і вони не можуть зрозуміти людей, які воліють обходитися без компанії. Рак хоче всіх самотніх друзів і знайомих або звести один з одним і переженити, або знайти їм приятелів.

Діва один з найбільш схильних до самотності знаків Зодіаку. Не можна сказати, що представники знаку гаряче і усвідомлено до нього прагнуть, але вони, принаймні, не впадають в паніку, коли залишаються одні. В першу чергу Діва зацікавлена в тому, щоб мати партнера і друзів певного рівня.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Це дуже розбірливі і критичні люди. Вони можуть зруйнувати навіть багаторічну любовну або дружній зв'язок, якщо друга сторона не може відповідати їх високим стандартам, або її життєва позиція набагато нижче, ніж позиції Діви.

Стрілець задовольняється поверхневими знайомствами, але все одно шукає чогось глибшого. Він не хоче мати багато друзів і близьких, а хоче мати перевірених і надійних.

Йому хочеться мати безпечну гавань, в яку можна припливти, розраховуючи там на теплий прийом і розраду. При цьому він абсолютно не страждає наодинці з самим собою і намагається виділяти час тільки для себе.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які казково розбагатіють в 2019-м. Деяким знакам Зодіаку гроші самі будуть йти в руки.

Як повідомляв Знай. ua, Амур завітає в гості: еротичний гороскоп на 2019 для кожного. Астрологи склали сексуальний гороскоп на 2019 рік.

Знай. ua писав, як скинути вагу знакам Зодіаку: Водоліям - танцями, Стрільцям – авантюрами. Є вправи, які ідеально підходять знакам Зодіаку, щоб не докладаючи зайвих зусиль - досягти бажаного.