Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Звичайне яйце побило рекорд Кайлі Дженнер і стало зіркою Інтернету

Нещодавно в Instagram було встановлено новий рекорд за кількістю лайків. Так, найпопулярнішим у соціальній мережі зараз є знімок користувача @world_record_egg. На фотографії зображено звичайне куряче яйце на білому тлі.

«Давайте разом поб'ємо світовий рекорд і отримаємо найбільше лайків в Instagram. Поб'ємо нинішній світовий рекорд, який поставила Кайлі Дженнер з її 18 мільйонами!», - йдеться в підписі до фотографії.

Однак Кайлі Дженнер не залишилася осторонь і відреагувала на новий рекорд. Вона опублікувала відео, на якому розбиває куряче яйце об асфальт. Супроводжує пост напис "Отримуй, маленьке яєчко".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також в Instagram з'явилися акаунти-наслідувачі, наприклад, користувач @world__record__lettuce розмістив у своєму профілі фотографію латуку з закликом знову побити рекорд Дженнер.

Користувачі мережі висміяли «10 Year Challenge» кумедними мемами

«10 Year Challenge» не тільки надихнув багатьох людей поділитися старими фотографіями, але також підштовхнув деяких користувачів на створення смішних мемів. Звичайно, за цей проміжок часу наше обличчя могло змінитися, але існує маса речей, яка також цілком могла за цей час або змінитися, або залишитися в тому ж стані.