Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бен Аффлек знову сумує

Бен Аффлек відомий не тільки як актор, але і як просто дуже сумний чоловік. Причому сумно він робить все: сидить на інтерв'ю, курить і навіть ходить. Нещодавно актор просто йшов по вулиці і сильно зажурився. Користувачі мережі почали робити меми і навіть збираються запровадити сленгове слово "зловити Аффлека".

Нещодавно Бен поїхав забирати свою дочку зі школи, але шлях до машини став для нього справжнім випробуванням, і він дуже сильно засумував.

Користувачі пишуть, що Бен Аффлек як ніхто розуміє їхній стан.

Бен Аффлек виглядає так, ніби давно поховав 2019 рік

Ітачі душить Саске

Це мем з аніме-серіалу "Наруто", в якому Ітачі Учіха душить свого брата Саске. Користувачі твіттера підставляють замість Ітачі інших персонажів. Зміст мема в тому, щоб замінити старшого Учиху чимось зовсім несподіваним.

Кадр, який став мемом, взятий з 85 епізоду серіалу, де Ітачі штовхає свого брата до стіни, бере його за горло і звинувачує в слабкості.

Ти слабкий, Саске… тобі не вистачає витримки

От як мафія працює

Ти слабкий, Саске… тобі не вистачає витримки

Нікому не довіряй, Саксе

Спасибі Саске, наступний