Мільярдер із США Ден Снайдер побудував для себе супер яхту "Lady S". Всередині неї розміщений перший у світі плавучий кінотеатр IMAX.

Передає The Guardian.

93-метрова яхта була побудована на голландській верфі Feadship. Її ціна становить приблизно 100 мільйонів доларів.

"Він хотів IMAX, це було його головне прохання", - говорить директор верфі, на якій побудували яхту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через нестандартне замовлення яхту довелося будувати навколо кінотеатру.

На яхті є декілька телевізорів високої чіткості, є посадочний майданчик для вертольотів, чотири VIP-номери, а також є спортивні майданчики для занять гольфом, баскетболом, волейболом та футболом.

Наголошується, що мільярдер скоріше за все отримає яхту вже навесні, після того, як вона пройде морські випробування.

Дані Forbes говорять про те, що за станом на 1 січня 2019 року багатство Снайдера склало 2,2 млрд доларів (368 місце в світовому рейтингу).

Нагадаємо, Засновник Amazon розлучається через спекотну коханку: ця слабкість буде коштувати йому 69 млрд дол

Глава компанії Amazon, один з найбагатших людей в світі, Джефф Безос розлучається з дружиною Маккензі з-за зради.

Цю інформацію повідомляє видання Radar Online.

Журналісти дізналися, що останні вісім місяців Безос зустрічався з Лорен Санчес, дружиною впливового голлівудського агента Патріка Уайтселла.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Журналісти підрахували, скільки отримає колишня наречена Мерк'юрі від Богемної рапсодії: навіть мільярдери позаздрять

Колишня кохана лідера групи Queen Фредді Мерк'юрі Мері Остін отримає близько 19% від прибутку, який принесе вже легендарний фільм Богемська рапсодія.

Також Знай.ua" писав про те, що Білл Гейтс вистояв чергу за фастфудом і перетворився в мем: фотофакт

Нагадаємо, що нещодавно американський президент нагодував фастфудом відомих футболістів в Білому домі. Але в США відбуваються і не тільки такі зустрічі. Так, в черзі за фастфудом в закусочній Dick’s помітили відомого американського мільярдера Білла Гейтса.

Знімок інциденту виклав у Facebook житель міста Белвью Майкл Галос.