Астрологи порадили, як знайти підхід до матері чоловіка, зважаючи на її знак Зодіаку.

З деким зорі обіцяють неймовірно прості стосунки, комусь доведеться трохи підіграти. Про корисні лайфхаки інформує ресурс ukr.media.

Тельці

Таким свекрухам властива терплячість і не конфліктність. Але з нею інколи складно знайти спільну мову. Любить, коли її поради уважно слухають і у всьому погоджуються. Іноді слід прислухатися до порад і брати приклади з її життєвого досвіду. Телець-свекруха поганого не порадить, хіба може набриднути бажанням ділитися досвідом. Такі свекрухи люблять гостинність і порядок у всьому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близнюки

Досить мирна і комунікабельна особа. Вона любить багато говорити і на все знайдеться своя думка. Невістка повинна бути напоготові. Свекрухи цього знака Зодіаку люблять попліткувати і обговорити сімейне життя сина. Щоб знайти підхід до свекрухи, потрібна сила духу і позитивний настрій. Частіше виходьте з нею на прогулянки по магазинах, станете ближче.

Рак

Це мати-квочка. Для неї важливо облаштування вашого сімейного гніздечка і те, наскільки комфортно її сину поруч з вами. Маєте довести, що її чадо знаходиться в надійних руках. Частіше проявляйте турботу до свого чоловіка, як з ним наодинці, так і в її присутності, для показухи.

Лев

Це, мабуть, найдобродушніша з усіх свекрух за знаком Зодіаку. Любить свята і подарунки. Частіше запрошуйте її на сімейні торжества або просто заходьте в гості. Вона щедра і м'яка. Єдине, чого не виносить - це критики.

Діва

Такій свекрусі важко догодити. Бачитиме підступ і знаходитиме приводи для образ. У спілкуванні з нею необхідно проявити максимальну охайність і ввічливість. Крім того, така свекруха ненавидить безлад. Коли прийде на чай, подбайте, щоб у будинку було чисто.

Терези

Така свекруха дипломатична. Швидше за все, не ви будете підлаштовуватися під неї і догоджати, а вона. Її єдиний мінус - любить попліткувати. Робить це не зі злих намірів, а просто щоб вилити душу. Частіше радьтеся з нею і просіть допомоги в розв'язанні складних сімейних ситуацій. Це буде їй лестити.

Скорпіон

Таку свекруху зрозуміти складно. Має дуже тонкий і, часом, навіть чорний гумор. Іноді своїми різкими жартами може образити. Не варто сприймати підколки за особисту образу. Посмійтеся разом, дайте відповідь тією ж монетою, тоді вона сама потягнеться до вас.

Стрілець

Цінує в невістці ділову активність, соціальний статус, інтелект, кмітливість. Не сприймає жінку, яка нічого з себе не представляє. Потрібно хоча б у чомусь відповідати її рівню.

Козеріг

Особистість дуже примхлива і рішуча. Любить командувати і всім заправляти. Для того, щоб хоч якось зменшити її тиск, доведеться йти їй назустріч, частіше з нею радитися і слухати рекомендації. Тоді вона вирішить, що не варто втручатися в життя сім'ї сина і відійде на другий план.

Водолій

Мирна і дружелюбна. Проте її витівки можуть доставити масу проблем. Вона живе "на всю котушку" і рідко піклується про наслідки. У спілкуванні з нею слід проявити турботу, немов вона - маленька дитина, яка потребує підтримки.

Риби

Натури дуже складні. Рідко визнають свою провину. Для такої свекрухи важливі виховання, манери і освіта невістки. Щоб їй сподобатися і налагодити стосунки, необхідно здаватися більш серйозною і діловитою. Не варто розповідати подробиці свого минулого. Знайде в будь-якій історії негативні моменти, які характеризують вас з поганої сторони.

Нагадаємо, плекають свої образи, як дітей: топ-5 злопам'ятних знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп особливих щасливців: астрологи сказали, кому найбільше пощастить у 2019. Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік.

Знай. ua писав, що свобода понад усе: топ незалежних жінок за знаком Зодіаку.