Усім знакам зодіаку астрологи радять на цьому тижні підтримувати в собі оптимізм. Це найкраще допоможе справитися з усіма проблемами.

Також зірки обіцяють поліпшення фінансового становища для більшості представників Зодіаку. Про це інформують Факти.

ОВЕН

Події вимагатимуть від вас терпіння, такту, готовності до компромісу. Перш ніж братися за щось нове, розберіться зі старими справами й зважте свій потенціал, можливості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ТІЛЕЦЬ

Імовірно, що скоро відбудуться несподівані зміни. На щастя, вони будуть приємними і найкращим чином позначаться на матеріальному стані. Час оголосити нещадну боротьбу шкідливим звичкам.

БЛИЗНЮКИ

Ви у центрі уваги, повні сил, енергії, тому сміливо можете братися за вирішення будь-якого завдання, навіть дуже складного. Намагайтеся спокійніше ставитися до всього, що оточує, не звалюйте на свої тендітні плечі всі проблеми.

РАК

Щоб поліпшити фінансові справи, необхідно мобілізувати всі сили, проявити кмітливість, ділову хватку, рішучість. Не звертайте уваги на дрібні невдачі, всілякі нестиковки.

ЛЕВ

Не уникайте нових знайомств, зустрічей, хоча це і спричинить біганину і метушню. Зараз ви вразливі морально та фізично, але демонструвати це не слід. Оточення має бачити перед собою впевнену в собі людину.

ДІВА

Демократичність у поглядах, але водночас м'якість і вміння вислухати опонента спокійно, не перебиваючи, обов'язково дадуть позитивні результати. Непогано влаштувати невеличке свято, посидіти в приємній компанії.

ТЕРЕЗИ

Варто йти второваною стежкою, нічого не змінюючи. Не поспішайте неодмінно докопатися до істини. Час сам все розставить по місцях, станеться це досить швидко.

СКОРПІОН

Колеги і керівництво будуть у захваті від ваших інтелектуальних здібностей. Можете розраховувати на привабливу пропозицію, завдяки якій підійметеся на вищу сходинку кар'єри.

СТРІЛЕЦЬ

Проявіть дружню участь, зговірливість, терпіння, спокій — у відповідь отримаєте те ж. Потурбуйтеся про поліпшення матеріального становища, активніше займіться пошуком джерела додаткового заробітку.

КОЗЕРІГ

Сприятливий період настає для спільних проектів, активно залучайте до співпраці людей, з якими вже доводилося працювати і які не розчарували. У стосунках з колегами проявіть делікатність.

ВОДОЛІЙ

Не забувайте про оптимізм — тільки він допоможе скрасити сірі будні і побачити надію. На фінансовому терені не пропустіть свій шанс — він неодмінно буде.

РИБИ

Підтримка з боку оточення допоможе значно просунутися на шляху, який обрали. Не соромтеся йти на прийом до керівництва зі своїми ідеями, пропозиціями. Отримаєте у відповідь схвалення й розуміння.

Нагадаємо, астрологи порадили, як знайти підхід до матері чоловіка, зважаючи на її знак Зодіаку.

З деким зорі обіцяють неймовірно прості стосунки, комусь доведеться трохи підіграти.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп особливих щасливців: астрологи сказали, кому найбільше пощастить у 2019. Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік.

Також Знай. ua писав, що свобода понад усе: топ незалежних жінок за знаком Зодіаку.