До яких тільки хитрощів не вдаються кандидати у президенти України, аби отримати прихильність потенційного електорату. Але інколи всі їхні "добрі наміри" може перекреслити єдиний цінник.

Нещодавно у Facebook з'явився знімок, зроблений у Буковелі, який спростовує головне гасло кандидата-власника курорту Шевченка:

"Буковель вражає! Гасло кандидата в президенти, народного депутата, власника Буковелю - Шевченка - 'Збудував Буковель, збудую Україну"! Ну його такого, з таким Буковелем та не дай Боже щоб він будував з такими цінами на компот нашу Україну!", - йдеться в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На Хрещатику кава коштує 90 грн", " Технічний кандидат - це відбирання голосів у реальних кандидатів, в це звісно великі гроші, хто ж від такого відмовиться !?", "може це "так званий компот", - пишуть користувачі.

Свого часу скандального генерального директора Буковелю Олександра Шевченка, який балотується до Верховної Ради по 83-му виборчому округу в Івано-Франківській області, спіймали на підозрілій діяльності Як повідомляла Громадянська мережа "ОПОРА", Шевченко зайнявся хитрою прихованою агітацією.

Так, в обмін на ксерокопію паспорта людям пропонують екскурсію, обід і зустріч з кандидатом-самовисуванцем.

У житлових мікрорайонах Івано-Франківська розклеєні оголошення про безкоштовну поїздку на Буковель. Людей доставляють туди і назад на комфортабельних мікроавтобусах. Після приїзду на ТК Буковель групу з автобуса повели на обід. Після обіду для всіх бажаючих провели екскурсію по туристичному комплексу, а потім запропонували покататися на підйомнику.

Відзначимо, що відповідно до закону України "Про вибори народних депутатів України" такі дії кандидата в депутати Олександра Шевченка можна розцінити як непрямий підкуп виборців і непряму агітацію.

Дивіться: "Порошенко питав мене чи йду я в президенти" - Зеленський

Нагадаємо, кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу у першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі.

Як повідомляв "Знай.ua", політична партія "Слуга народу" на позачерговому засіданні в понеділок прийняла рішення про висунення шоумена, художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленськогокандидатом в президенти України. Також "Знай.ua" писав, Зеленський дав останнє попередження корупціонерам.