Нещодавно мережу облетіла звістка про те, що чинний гарант нібито викликав на килим гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Днями кандидат у президенти це підтвердив особисто.

Він навіть не заперечував, що Порошенко на нього ображений через деякі жарти в його сторону.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Зустріч, як сказав Зеленський, відбулася в стінах Адміністрації Президента. Ініціювали спілкування представники українського лідера:

"Запитали "ну, шо ти, йдеш, не йдеш?". Сказав "думаю". А що я повинен був відповісти? Це правда була. Він мені сказав, що є ось така ситуація. Він пояснив ситуацію в країні, складно, що він старається. Мовляв, "а ви так жартуєте, а я намагаюся". Гумор відображає настрій суспільства. Гумор - це така легка форма будь-якому керівникові країни зрозуміти, де він живе, в якій ситуації, що дуже важливо", - прокоментував гуморист "УП".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"
Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"

Зеленський також відповів на закиди, котрі почастішали на його адресу: мовляв, він "перетворює вибори на шоу":

Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України
Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України

"Давайте не говорити реаліті-шоу, а під час нашої онлайн передвиборної кампанії ви побачите, як ми будемо обростати експертами. Я хочу, щоб ми вибрали найкращих експертів, і дуже хочу, щоб ці експерти потім зайняли ці посади", - підсумував він.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".

Як повідомляв "Знай.ua", українці розповіли Зеленському, що потрібно змінити у державі. Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, що зробить з Путіним після перемоги на виборах.