Гуморист Студії "Квартал 95", кандидат в президенти України Володимир Зеленський назвав "технічною помилкою" те, що його новорічне звернення на каналі "1+1" вийшло раніше, ніж привітання чинного гаранта Петра Порошенка.

Як відомо, звернення та оголошення про намір йти в президенти Зеленський записав окремо після зйомок свого шоу 28 грудня в Черкасах, і його потім додали всередину програми.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")

Зеленський запевнив, що "Квартал 95" передав каналу запис програми. На каналі знали, що там є звернення гумориста, однак яким воно було — побачили лише перед ефіром.

"Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенка показали після курантів – ред.) …я думаю, що це технічна помилка. Я нічого не планував, даю слово. Я не можу відповідати за канал. Думаєте, це я вигадав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його (Петра Порошенка – ред.) посунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо стосунку до президента. Ми робили свою програму", — заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дивіться: "Я іду в президенти", - Володимир Зеленський

Нещодавно гендиректор "1+1 Медіа" Олександр Ткаченко коментував цей інцидент. Він заявляв, що показувати президента під бій курантів — це "радянська традиція".

На Новий рік Зеленський оголосив, що буде брати участь у майбутніх виборах президента України. 8 січня шоумен запропонував виборцям скласти його передвиборчу програму. Він зробив це у стилі Youtube-блогера.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Днями журналісти програми "Схеми" оприлюднили розслідування, у якому йшлося, що Зеленському та його бізнес-партнерам через кіпрську фірму належать три кінокомпанії, які зареєстровані в Росії.

Пізніше Зеленський прокоментував розслідування "Схем" про його кінокомпанії. Він заявив, що Студія "Квартал 95" не працює в Росії. Однак згодом, визнав, що є власником цих компаній та пообіцяв вийти з них.

Дивіться: кінобізнес Зеленського у Росії

Відповідно до опитування Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова (з 19 по 25 грудня 2018 року) шоумен Володимир Зеленський – третій у передвиборчому рейтингу з показником підтримки 8,8%.

31 грудня в Україні розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019. Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня.

Дивіться: Ми працюємо й живемо в Україні: Зеленський відреагував на звинувачення журналістів

Нагадаємо, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".

Як повідомляв "Знай.ua", проти Зеленського запустили цілу низку фейків у мережі. Також "Знай.ua" писав, пророцтво про Зеленського 2016 року почало збуватися.