Проти гумориста Студії "Квартал 95" та кандидата у президенти України Володимира Зеленського вже запустили "анти-кампанію". І роблять це у стилі колишньої влади – агітацією на місцях, у невеликих селищах та районних центрах.

Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України
Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України

Відповідний зразок нещодавно опинився в руках відомого українського юриста Михайла Шнайдера. Звичайна на перший погляд газета, для середньої ланки. Тільки от матеріал там явно нагадує про "нещирі наміри", запевняє експерт:

"Просто фантастика. Ось таке "диво" прислали з Чернігова. Чорнуху на Зеленського, вже почали розміщувати в місцевих газетах. Останній раз, я таке бачив років 20 тому, за часів Кучми. Тоді "газетний компромат" в перемішку з адмінресурсом, творив справжні дива. Ну а зараз це виглядає просто смішно. На Банковій дійсно знатно пригорає. Технологи Петра Олексійовича з переляку забули про Юлію Володимирівну і переключилися на Володю. Вони реально його боятися. І відверто кажучи, небезпідставно. Зеленський сильний як ніколи", - додав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід відзначити, що зовсім нещодавно Зеленський звернувся до українців із проханням допомогти йому скласти передвиборчу програму. Чітких планів у нього поки що немає, але є перші здогади, що слід зробити у випадку перемоги.

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

Приміром, він має намір завершити люстрацію, котра закінчилася так і не розпочавшись, бо більшість чиновників "старого калібру" лишилися на своїх місцях, посприяти закінченню війни на Донбасі та переглянути соціальні стандарти і прибутки населення.

Дивіться: як Зеленський "агітував" публіку просто на концерті "Кварталу 95"

Нагадаємо, у мережі оприлюднили ролик, на якому видно, як президент УкраїниПетро Порошенко вибив мобільний телефон з рук блогера, котрий намагався його зняти на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", Держкіно заборонило популярний фільм з Зеленським. Також "Знай.ua" писав, у мережі показали, як відомий з часів Майдану "козак Гаврилюк" змінився за час перебування у стінах Верховної Ради.