В Україні задовго до виборів прийнято робити підсумки роботи уряду та чинної влади. За останні роки ситуація, судячи з того, що ми бачимо щодня в реальному житті, а не по телебаченню, мало схожа на обіцянки, озвучені після Майдану.

Діє хіба що нова система, яку юрист, блогер Михайло Шнайдер жартома називає "Гройсманомікою", натякаючи на прем'єр-міністра України:

"Друзі, напевно много хто з вас чули про "рейганоміку". Це синонім розвитку та успіху. А ось про "Гройсманоміку" нам відомо набагато менше. Давайте нарешті розберемо детальніше, що це все-таки таке", - написав він.

На думку юриста, вся діяльність уряду зводиться до кількох пунктів:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пенсія нижча за прожитковий мінімум

Зарплат не вистачає навіть для того, що оплатити комунальні послуги

Одна частина населення отримує субсидії, а інша тільки мріє про це

Двірник у Польщі отримує в 2 рази більше, ніж професор в Україні

Молодь масово мігрує за кордон і не повертається

Батькам доводиться брати кредит, аби закупити все необхідне до школи.

"І це далеко не повний список всіх "принад" цієї самої "Гройсманоміки". Просто дивовижна ситуація. Іноді мені здається, що ми живемо в якомусь страшному сні. Сподіваюся, прокинемося", - підсумував Шнайдер.

Напередодні юрист також додав красномовну ілюстрацію того, як на його думку побудовані стосунки у державі, вона виглядає наступним чином, і певно, коментарі тут зайві:

Дивіться: Як в Україні борються із бідністю: словом чи ділом?

Нагадаємо, парламент Великобританії виявився нездатним винести вотум недовіри кабінетові міністрів прем'єра Терези Мей.

Як повідомляв "Знай.ua", президент України Петро Порошенко днями ухвалив таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України(РНБО) про основні показники державного оборонзамовлення. Також "Знай.ua" писав, колега Порошенка програв Зеленському.