У мережі оприлюднили ролик, на якому видно, як президент України Петро Порошенко вибив мобільний телефон з рук блогера, котрий намагався його зняти на відео.

На відео видно, що гаранта з усіх боків оточили охоронці, він паралельно фотографується із присутніми на вулиці. В якийсь момент до нього підходить чоловік, котрий хотів щось запитати і показати відповідь президент на відео, згодом Порошенко різко вибиває смартфон.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

За словами очевидців, практично одразу після цього поліція перевірила вміст рюкзака власника смартфона, однак нічого "підозрілого" копи не знайшли.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коли ж вони спробували з'ясувати особу чоловіка, він представився героєм роману Льва Толстого "Анна Кареніна" Олексієм Вронським. Після безуспішних пошуків його імені в базі даних один з правоохоронців назвав чоловіка "провокатором і російським сепаратистом".

Дивіться: Порошенко вибив телефон з рук блогера

Нагадаємо, спікер українського парламенту Андрій Парубій облаяв одного з лідерів "Опозиційного блоку" Вадима Новинського жорсткими словами. Відомо, що інцидент стався під час розгляду законопроекту №4128-д про підпорядкованість релігійних громад.

Як повідомляв "Знай.ua", студія "Квартал 95" випустила новий пародійний відеоролик в стилі знаменитого телешоу "Розсміши коміка" під назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидячи в журі сміється над нарізкою передвиборних обіцянок таких політиків як Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко. Також "Знай.ua" писав, юрист підбив підсумки основних змін в Україні за час роботи уряду Гройсмана.