У мережі активно набирає популярності новий флешмоб #10yearschallenge. Суть його проста: показати кілька своїх фото з різницею у 10 років.

Зробити його на політичну тему вирішив і український юрист Михайло Шнайдер. На своїй сторінці у Facebook він оприлюднив колаж з двох знімків.

На одному з них – колишній президент-втікач, підозрюваний у державній зраді Віктор Янукович, на іншому – чинний гарант Петро Порошенко.

Рінат Ахметов та Віктор Янукович
Рінат Ахметов та Віктор Янукович

Обидва фото ілюструють зустріч з електоратом, де екс-лідер і нинішній спілкуються з народом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Янукович тисне руку одному чоловіку з натовпу, в той час як Порошенко простягає її для того, аби поцілувала пенсіонерка, що вона, до речі, і зробила. Останній знімок швидше за все зроблений під час туру з Томосом, який відбувся уже у багатьох містах, і датований 2019 роком.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію
Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Знімок з Януковичем зроблений у 2009 році, якраз із різницею в 10 років.

Дивіться: кумедні "ляпи" Януковича

Нагадаємо, в Youtube з'явилося відео кандидата в президенти Володимира Зеленського імовірно на похоронах Петра Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів. Таким чином він виконав обіцянку, яку дав під час суперечки із шоуменом і кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, Зеленського порівняли з Януковичем.